SOPHIA

- Finns i jourhem i Malmö!

Sophia är en cool brud i lyxförpackning! Hon är en ca 5 år gammal tjej som är trygg och karismatisk med egen vilja samtidigt som hon är kontaktsökande, följsam och respektfull. Hon är en hund som verkligen älskar att ligga mjukt och nära intill någon, att få slappa på soffan och mysa långa stunder är en av hennes absoluta favoritsysslor!

Sophia låter nästan för bra för att vara sann, hon går suveränt i koppel, vid hundmöten går hon förbi bekymmersfritt, är lätt att hantera och att vara ensam är oproblematiskt. Sophia funkar bra med andra hundar och bor idag med en annan hund vilket hon uppskattar och trivs med på alla sett, så det är en önskan att hon ska få fortsätta göra i sitt nya hem. Hon är lagom lekfull, lugn och stabil med en charmig, lite envis sida och för att inte tala om hur otroligt söt hon är så blir hon också alltid glad och viftar på svansen när man möter henne.

Sophia kan vara en riktigt soffpotatis men vill också ut på lagom långa promenader och utflykter. Hon är naturligt självsäker, positiv, avslappnad och så älskar hon mat. Sophia har roliga egenheter som att ”snacka” när hon bäddar och när hon lägger sig till ro ger hon ifrån sig mysiga nöjdhetsljud.
Åt Sophia söker vi någon medelaktiv, livsnjutare likt henne som vill ha en gosig och enkel hund att dela sin vardag med i vått och torrt.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: