VALKYRIA:

Valkyria är född ca 06/2016 och är en nätt, spänstig och aktiv hund som funkar bra med andra hundar och är nyfiken, intresserad och lite fascinerad av människor. Denna söta tjej är givetvis stressad på sheltret och har rasat i vikt, men trots det försöker hon hålla humöret uppe och sig själv flytande, mitt i misären. Valkyria skulle älska att få hålla igång både kropp och knopp med något som fokuserar och dränerar henne mentalt och fysiskt. Hon är en rolig hund med humor, och har olika små egenheter för sig som framkallar en hel del skratt och gör henne till den charmiga hund hon är. Hon är verkligen unik på sitt sätt och utan tvekan en helt underbar hund med massor att ge. Valkyria är smart, snabbtänkt, tillgiven och väldigt intressant som individ.
Valkyria är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Detta bildspel kräver JavaScript.


FILOMENA:

Filomena är född ca 2014 och är en supersöt Bullterrier-mix. Hon är lugn, tystlåten, självständig, något introvert pga sin brutna tillit till människan. Filomena hittades tillsammans med sin dotter som också finns på sheltret. Filomena kommer att blomma ut och vara extra lojal mot den som tar henne under sin vinge och visar hur fint livet kan vara.
Filomena är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ZEB:

Zeb är född ca 02/2011 och han fritogs tillsammans med en gammal blandrastik och deras gemensamma dotter, ifrån en jägare som inte tog väl hand om dem. Deras unga dotter visste ingenting om världen utanför, och hennes föräldrar vet för mycket om hur det känns att bli försummad. Zeb är en ståtlig och stilig herre med en djup och klok blick. Han har under lång tid varit en beskyddande figur för sin tik och dotter och stått för tryggheten i deras liv, men nu är det hans tur att få slappna av och bara njuta av att vara sorgfri och lycklig! Zeb är framåt, social, nyfiken, personlig och rolig. Han tar för sig men kan också ta ett ”nej tack” och bjuder på sig själv med humor och spex. Han är pigg och aktiv, jämn i temperamentet, känns stabil och robust. En fin och trygg familjemedlem i allra högsta grad.
Zeb är en Special Star pga att han är över 6 år och pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


MARGOT:

Margot är född ca 2014 och är en aktiv och lekfull Amstaff som är trygg i sig själv och utstrålar viss pondus. Hon är trevlig och umgås gärna men är inte den som hänger och klänger på okända människor. Margot är en kraftfull och otroligt vacker hund. Hon skulle älska att få varva fysisk motion med slappa innekvällar och gör sig bäst där man värdesätter att praktisera disciplin och ett stabilt ledarskap.
Margot är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Detta bildspel kräver JavaScript.


MONA:

Mona är född ca 09/2009 och är en lyhörd, följsam, inställsam och tillgiven dam med massor kvar att ge! Hon är smart och lydig, ordningsam och väldigt, väldigt kelen. Hon kryper nästan ur skinnet av glädje när hon får kärlek och uppmärksamhet, men stillar sig så gott hon kan för att inte förnärma någon. Mona funkar bra med andra hundar och styr gärna upp i sammanhanget. Hon gillar ordning och reda i flocken och fostrar ynglingar till att veta hut! Mona är en enkel och oemotståndlig hund som gör sig väl i de flesta sammanhang och behöver bara få chansen för att visa det!
Mona är en Special Star pga att hon är över 8 år 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


KNAPPEN:

Knappen är född ca 08/2009 och blev ensam kvar på sheltret sedan hans kompis Ilo flyttade till Tyskland. Knappen är försiktig och reserverad mot människor men kommer mycket bra överens med andra hundar och fungerar alldeles utmärkt i sin flock på sheltret. Han är en tystlåten och anspråkslös herre med en mild och vänlig utstrålning, men han har aldrig fått lära sig att lita på folk och skulle behöva landa där han ges tid och tålamod för att komma ur sitt skal, för därunder finns en otroligt härlig och underbar hund! Knappen lever med fördel tillsammans med en annan social hund men det är inget måste. Han är en mycket speciell och väl omtyckt hund i början på en spännande resa om han så bara får chansen!
Knappen är en Special Star pga att han är över 6 år 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


TULÚM:

Tulúm är född ca 10/2010 och är en stor och stilig herre vars före detta människa bestämde sig för att lämna honom kvar på sheltret istället för att betala veterinärräkningen som blev resultatet av att hunden blev påkörd av en bil medan han sprang lös på gatan (han skadades inte allvarligt och återhämtade sig kvickt). Tulúm är pigg och kavat, rätt så självständig och trygg i sig själv. För att göra sig bäst krävs en tydlig och konsekvent hand av en lugn och självsäker ledare. Tulúm är en van beskyddare som tar sin uppgift på allvar, varför han inte skulle placeras hos en alltför mjuk, känslosam och tillåtande person. I rätt händer är han en kelig och tillgiven kluns med barnasinnet kvar.
Tulúm är en Special Star pga att han är över 6 år 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


HORACIO:

Horacio är född ca 12/2013 och anlände till sheltret i fruktansvärt skick. Han var utmärglad, saknade päls, hade en hemsk ögoninfektion och var allmänt risig. Efter behandling har han nu återhämtat sig (bortsett från att han är blind på ett öga, men det stör honom inte) och är världens gulligaste lilla prins! Horacio är som en liten knähund; lugn, foglig, tystlåten, tillgiven och vääääldigt, väldigt mysig och kramgo! Han kelar mer än gärna och kan ligga still hur länge som helst, bara han får vara nära och bli klappad! Horacio är en enkel, supersnäll och enormt älskvärd hund.
Horacio är en Special Star pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls och han är en pigg och glad kille som funkar precis lika bra som vilken hund som helst!

Detta bildspel kräver JavaScript.


BIC:

Bic är född ca 2014 och är en aktiv hund som skulle älska att få varva mycket motion med lugna stunder hemmavid, eftersom han också är duktig på att tagga ner och slappna av. Han är en fantastiskt stilig kille i en stor, stabil och kraftfull kropp. Bic är något reserverad, men inte alls blyg. Han är bara ganska ointresserad av de han inte känner och är inte den inställsamma typen som lever för att vara andra till lags. Med honom får man bygga upp ett förtroende och en ömsesidig respekt för att han ska bli följsam, en mycket givande process som skapar den mest trofasta av hundar! Bic är en självsäker och självständig kille som passar bäst i händerna på en lugn, trygg och bestämd ledare som också uppskattar en aktiv livsstil och söker en hund att ha med sig.
Bic är en Special Star pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls och han är en underbar hane som skulle göra någon till en väldigt lycklig människa som får dela sitt liv med denna kille!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stäng meny
%d bloggare gillar detta: