ELKE:

Elke är född ca 04/2017 och är en ung, frisk fläkt med stor aptit på livet! Hon är en glad och social hund med stark framåtanda och äventyrslust. Elke funkar bra med andra hundar och är pigg och kavat. Hon är lätt att få kontakt med och är smart och snabbtänkt. Elke är en aktiv, robust och spänstig hund i kompakt och behändigt format. Hon är ett roligt busfrö som bjuder på många skratt och mycket kärlek.

Detta bildspel kräver JavaScript.


NIA:

Nia är född ca 06/2014 och är en otroligt pigg och positiv hund! Hon är supersocial med stark framåtanda och glad i hågen. Nia funkar också bra med andra hundar och är van vid att leva i flock med både hanar och tikar. Hantering och kloklippning är inga bekymmer
Nia ställer upp på det mesta, nästan med ett leende på läpparna! Nia är en aktiv hund som vill hålla igång och hitta på saker, och därför är det viktigt att man varvar detta med tid för återhämtning, då hon bara ska ta det lugnt och varva ner. Hon är en charmig, vänlig, tillgiven och nyfiken hund med gott självförtroende och imponerande optimism. En fantastisk kamrat och följeslagare!

Detta bildspel kräver JavaScript.


REX:

Rex är född ca 08/2017 och är en sympatisk och charmig hund som funkar bra med andra hundar och tycker om människor. Han är en snäll, lekfull och mysig kille som skulle älska att vistas i naturen, få upptäcka staden och spendera tid med sin familj. Rex är en riktig glädjespridare som alla tycker om. Han är en härlig individ och trofast följeslagare i alla lägen, och inte skadar det att han är himla fin också!

Detta bildspel kräver JavaScript.


LUCILLE:

Lucille är född ca 2015 och är inte bara iögonfallande vacker, hon är faktiskt en gudomlig hund också! Lucille är lugn och tystlåten, och kan vara ganska lågmäld i nya miljöer eller när hon presenteras för nya människor. Det krävs dock endast en gnutta lättsamhet för att låsa upp dörren till hennes inre, där en varm, snäll, respektfull och listig själ väntar. Hon är tillgiven och tackar inte nej till lite magkli och ryggmassage, men är också väldigt förtjust i att promenera. Lucilles uttrycksfulla ögon berättar om ett liv där hon inte får den uppmärksamhet och omvårdnad som hon förtjänar, och det vill vi ändra på! Hon är värd att bli vald, värd att bli älskad och uppskattad för den hon är! Lucille leker och busar gärna, men hennes energinivå är medel, så hon har lätt för att varva ner också. Den här hunden är väldigt speciell i ordets mest positiva bemärkelse, så den som kniper henne kan verkligen skatta sig lyckligt lottad!

Detta bildspel kräver JavaScript.


MARISSA:

Marissa är född ca 2013 och ankom till sheltret tillsammans med sin valp, som sedan dess har adopterats i Tyskland. Marissa är ovan vid människor och är därför blyg och lite försynt till en början. Med hundar är hon desto mer bekväm och hamnade snabbt tillrätta i flocken hon lever med nu. Därför placeras hon med fördel där det redan finns en social hund, men det är absolut inget måste. Marissa är snäll, känslig och robust på samma gång. Hon har erfarit mycket i sitt liv, samtidigt som har missat en hel del som alla egentligen är berättigade till, så som omtanke och omvårdnad. Det gör henne till en kämpe, en överlevare, och har hon lyckats ta sig så här långt så måste vi ju såklart se till att hon tar sig hela vägen in i någons hjärta och hem också!! Som lugn, tystlåten och sansad, blandat med hennes integritet och lojalitet i denna fina, tåliga kropp, så borde hon ha en ärlig chans!

Detta bildspel kräver JavaScript.


THAI:

Thai är född ca 2015 och är en vacker Valdueza, en ovanlig spansk ras med rötter bland annat i Podencon. Thai är gudasnäll men också väldigt alert och känslig. Hon är ovan vid människor och undanbeder sig kontakt, men är så fridfull att hon låter sig hanteras ändå. Thai är desto bekvämare med andra hundar och fungerar väldigt bra med dem. För att få fart på nyfikenheten till människor placeras hon därför med fördel där det redan finns en social hund. Thai är aktiv, smäcker och smidig men är också duktig på att ta det lugnt. Hon är vaken och uppmärksam på det mesta och denna lyhördhet gör det enkelt att vägleda henne.

Detta bildspel kräver JavaScript.


DOMINO:

Domino är född ca 02/2016 och är en stilig, ståtlig och snäll charmknutte! Han är en aktiv hund som vill ut och lära sig mer om världen! Han håller gärna igång på de sätt som bjuds, så vill man promenera, springa, cykla, leka, ja, då är Domino med på noterna! För bästa balans i både sinne och vardag ser denna sköna kille fram emot att få slappa efter dagens aktivitet som återhämtning för kropp och själ. Han gör sig alltså bra både som joggingssällskap OCH som soffhängspolare! Domino är en vänlig själ i en stark och kraftfull kropp och söker sitt för-alltid-hem hos någon som uppskattar både och!

Detta bildspel kräver JavaScript.


GABRIEL:

Gabriel är född ca 05/2014 och är en lugn, sansad och vänlig hund i stor förpackning. Han utstrålar erfarenhet med sin kloka blick, som en vis man som ”talar” genom ögonen. Gabriel är en fantastisk hund! Han är tillgänglig och tillmötesgående, avslappnad och behaglig. Man känner sig trygg med honom, och han utstrålar värme och vänskap. En elegant gentleman är vad han är!

Detta bildspel kräver JavaScript.


DAHLIA:

Dahlia är född ca 02/2016 och är en snäll, pigg, aktiv och rolig tjej, med mycket humor och glimten i ögat! Hon är charmig, nyfiken och personlig, och bjuder massor på sig själv! Dahlia tycker det mesta är spännande och hänger gladeligen med på vad som erbjuds. Hon utgör ett enastående sällskap och är en cool och trogen följeslagare. Dahlia är en klipsk och lättlärd hund, så bara fantasin sätter gränser för hur långt denna kanonfina donna kan nå!

Detta bildspel kräver JavaScript.


FARISTA:

Farista är född ca 12/2014 och är en pigg, aktiv och spänstig tjej som skulle frodas av att få jobba med både kropp och knopp, om så enbart på basnivå för att det är roligt och dränerande. Hon är en smart och läraktig tjej som ger allt hon har och därför är hon också en driven och inspirerande följeslagare, oavsett om det gäller i löpspåret, skogsvandringen, stadspromenaden, cykelturen, spårövningen eller vad man nu kan tänkas vilja sysselsätta denna imponerande hund med! Farista skulle nå sin fulla potential hos en beslutsam, målmedveten och energisk men avslappnad person som söker någon att dela sin vardag med.

Detta bildspel kräver JavaScript.


PAMPA:

Pampa är född ca 01/2015 och är en glad, kontaktsökande, aktiv och smart tjej som möter dig med en viftande svans och pigga ögon. Hon är social och trygg, lekfull och mycket trevlig och kärvänlig. Pampa skulle föredra ett aktivt liv och skulle säkerligen vara nyfiken på att åtminstone testa på det mesta, men får hon varva det med avslappning och passivitet så infinner sig den där eftersträvade balansen. Hon är en vacker, mysig och karismatisk hund som längtar efter att få ge någon sitt allt.

Detta bildspel kräver JavaScript.


TAREK:

Tarek är född ca 12/2015 och är en energisk, härlig och mycket intelligent hund. Han är sprallig, lekfull, nyfiken och rolig, och han funkar bra med andra hundar. Tarek vill komma ut och röra på sig och få använda sin smarta hjärna! Endast fantasin sätter gränser för vad man kan hitta på med denna superhund, och med honom intill sig lär man aldrig ha tråkigt! Tarek är snäll, kontaktsökande, påhittig och riktigt, riktigt söt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stäng meny
%d bloggare gillar detta: