STINA

- Finns i jourhem i Stockholm!

Låt oss presentera den helt sensationella Stina! Stina är en välbalanserad hund, en tjej som är social, självsäker, obekymrad med en helt lagom mängd självkänsla och massor av karisma! Hon är aktiv och kärleksfull samtidigt som hon är uppmärksam på sina egna och andras behov. 

Det är lätt att skapa ett band med Stina och hon är generös med sin närhet och uppmärksamhet, men respekterar och accepterar samtidigt gränser som är tydligt framställda. Stina är ca 3 år gammal och är en levnadsglad tjej med en positiv och optimistisk attityd som inte lämnar någon uttråkad! Hon fungerar också bra tillsammans med både hundar och katter. 

Stina är anpassningsbar och skulle lika gärna ställa upp på ett häftigt äventyr som att ha det mysigt hemma under den där stormiga vinterdagen. Med henne så har man bästa vän som finns där i både vått och torrt och någon att skapa roliga stunder och glada minnen tillsammans med. Vad du än vill hitta på så är hon där och redo att hänga på, om det så är nosework, agility, spår eller en helt vanlig promenad eller upptäcktsfärd så kan du försäkra dig om att hon kommer vilja göra dig sällskap!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: