THERESA

- Finns i jourhem i Strömstad!

Theresa är en sockersöt och urgullig blandrastjej som är ca 3 år gammal. Denna lilla skrutt är helt underbar och en riktig kelgris som älskar att bli klappad och tar gärna emot lite massage. 

Hon tycker mycket om att vara ute och promenera och att mysa ner sig i en skön bädd efteråt. Hon är lite blyg och försiktig mot människor hon inte känner men när man vunnit hennes tillit så får man se den spralliga, busiga, lekfulla och härliga hund som hon faktiskt är! Theresa är supersnäll i all hantering såsom kloklippning, badning och borstning, och hon är van vid att åka bil. Theresa bor idag tillsammans med hundar och katter vilket fungerar jättebra. Hon kan lämnas hemma tillsammans med hundsällskap men uppskattar inte att vara helt själv. Theresa vill gärna fortsätta bo tillsammans med en snäll och social hund då hon trivs bäst med en kompis och är väldigt bekväm med sina artfränder. 

Åt Theresa söker vi någon som kan erbjuda en lugn och trygg tillvaro och hjälpa henne att stärka sitt självförtroende genom att hitta på spännande aktiviteter. Det är en ynnest att få se henne utvecklas och njuta av livet! 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram