TOD

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Tod är en enastående blandras (raser okänt) som är född 2020. En charmig, humoristisk och känslig kille som är fascinerande att få lära känna på djupet för den som delar sitt liv med honom. Han har en mycket talande blick med en typ av närvaro som berör.
Vid möte av främlingar är han reserverad och kan bli misstänksam men med sin människa är han mycket lojal, tillgiven, kontaktsökande, lättsam och sällskaplig. Han tycker mycket om andra hundar och är positiv, social, lekfull och lättsam med dem. I dagsläget lever han i hundflock vilket funkar ypperligt och något han trivs bra med, därför vill han fortsätta leva med en eller flera stabila hundar i sitt nya hem där han får smälta in och vara en i mängden.

Tod är observant och inkännande, lyhörd och lydig, busig och snäll, smart och karismatisk. Är man trygg i rollen som hans vägledare är han en otroligt tacksam, rolig hund att ha att göra med. För att vara tillfreds vill Tod bo barn- och kattfritt med någon vuxen som lever ett lugnt liv utan mycket spring och liknande, men gärna ha ett aktivt hundliv där han får promenader, vandra på nya ställen, springa och leka av sig. Han föredrar livet på landet framför stan, med en trädgård att både kunna stäcka ut i och ligga och vila. Han är en aktiv och alert hund men har även lätt för att vara passiv med lite guidning.

Tod är en trogen kompanjon som vill erbjudas motion, struktur och därefter gos i lagom doser. Tod går bra i koppel och passerar andra hundar utan problem, samt kan lämnas ensam hemma. Han har en väldigt clownig sida och kan åla runt likt ingen annan och ”snackar” dessutom gärna när hans lekfulla sida tar vid.
Tod är duktig vid hantering såsom kloklippning och njuter gärna även av en massagestund, han gillar att dela tillgivenhet med sin familj.
Om du är en trygg, aktiv och lättsam person som söker en unik vän för livet så kan Tod mycket väl vara hunden för dig.

Tod är en Special Star pga att han kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram