TUMMELISA

- Finns i jourhem i Limmared!

Tummelisa är en 2,5 år gammal standard american bully. Hon är en glad, snäll och positiv tjej som gärna minglar och är social. Med sin oemotståndliga charm sätter hon hjärtan i brand vart hon än tar vägen, och ingen går säker! 

Tummelisa är en cool brud i en något rultig förpackning som gärna busar till det med den leksugne. Hennes uttrycksfulla mimik gör henne bara ännu lättare att älska, och hon är verkligen värd sin vikt i guld! Tummelisa är rolig, karismatisk och ungdomlig, och hon kommer bra överens med andra hundar som inte är rädda och ynkliga. För säkerhets skull kommer hon inte att placeras med en alltför liten hund. Hon delar just nu boende med en annan hund och det funkar hur bra som helst! Hon ska inte bo med katt men skulle säkert kunna trivas med barn. 

Hon går bra i koppel och är inte reaktiv mot andra hundar. Hon är också rumsren och lätt att ha med sig på stan. Tummelisa lär göra sig lika bra i hus som i lägenhet såväl som ute på landet eller i stadsmiljö. Hon tycker om sina promenader men är definitivt ingen distanslöpare som kräver en massa motion eller högt tempo, och det skulle hon troligtvis inte orka med. Men ett fantastiskt sällskap är hon, och nu söker hon ett alldeles eget hem!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: