TWAIN

-Finns i jourhem i Limmared

Twain är en ca 7 månader gammal valp. Han är mysig, härlig och lekfull. Han älskar sina hundkompisar och trivs med att ha åtminstone en artfrände att se upp till (men det är inget måste). Han uppskattar att gå på äventyr i skogen såväl som i stan, och ser på det mesta med stooora ögon. 
Twain är en väldigt gosig hund och blir som en säck potatis i famnen. Där kan han bli kvar nästan hur länge som helst, och njuter för fulla muggar av klapp och massage. Twain är en listig valp med skinn på nosen. Med rätt vägledning fortsätter han på samma linje som nu och växer upp till att vara harmonisk även som vuxen. Twain har umgåtts med katter utan problem, får dagliga koppelpromenader och är van vid att gå lös i skogen. När han var yngre var han ganska reserverad men efter att ha träffat en hel del hundkunniga människor har han blivit bekväm med det.  
Detta charmiga lilla busfrö sätter guldkant på tillvaron med sin genuina glädje, livslust och kärlek. Hans oskuldsfulla blick och tultande steg gör vem som helst knäsvag! 

Nu är denna pigga lilla prins redo för att pröva sina vingar i en alldeles egen familj!  Vi söker någon som har tid och lust med en valp och helst redan har en eller flera stabila hundar (bara en önskan, inte ett krav). Någon som vill satsa på att skapa en fortsatt positiv utveckling via struktur, äventyr, återhämtning och kärlek! 

Social

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: