UNAI

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Som en kopp varm choklad med lite härligt sting i, det är vår underbara UNAI!

Unai är en blandras född 2020 och vad han har i sig mer än husky, det är fritt för var och än att gissa sig till! Han är en pigg, aktiv och pratig hund, med små ljud för sig när han uttrycker olika saker. Ni som vet vad det innebär med en ”snackig” hund, ni vet! Unai är smart, snygg och trygg i sig själv. Han har många hundvänner men går hellre utan än att kompromissa med sin värdighet. Han älskar friluftslivet och räds inte lite skit under klorna, så vill man ut på äventyr med sin hund ställer han gärna upp. Tänk er en strandpromenad, en fjällvandring, camping i skogen eller bara en runda på stan, han hänger på i ur och skur!

Unai sköter sig bra på promenad i stan så väl som på landet, förutsatt att man är bekväm med att ta kommandot. Han kan mycket väl komma till ro mitt på en rörig gata i centrum och ignorera folk som kommer nära, bara han vet vad som gäller.
Unai är en otroligt stilig hund med sin varma, chokladbruna färg och honungsfärgade ögon som skiftar i grönt. Överlag är han en imponerande varelse med distingerad karaktär och mycket av allt innanför pannbenet. Gillar man hundar som tänker själva – och inte bara när man tänker lika – så lär Unai falla en i smaken! Sällan är en tillvaro så stimulerande som med en självgående partner vid sin sida.

Unai funkar bra med matchande hundar men går inte med på att vara underlägsen. Likvärdig eller överlägsen är hans motto. Han älskar inte att vara själv men skulle funka i hundgård så länge man inte har känsliga grannar som kan störa sig på om han skäller.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram