UNO

- Finns i jourhem i Limmared!

Uno, underbara Uno! Här har vi lillkillen med charm!
Uno är en ung podenco andaluz på ca 1 år, med karisma som ingen annan. Han är kelig, lekfull och mild. Uno får de allra flesta på fall, hur kan man klandra dem? Sötare får man verkligen leta efter!
Som den vinthund han är, älskar han att få bädda in sig och sova i de allra mjukaste och fluffigaste av bäddar. Under hans vakna tid är han en riktig liten buse, som gärna leker med sina kompisar, insisterar om att bli klappad eller snor dina tofflor och springer runt med dem. Man får passa sig med finklackarna när denna lilla krabat är i närheten!!

Uno är fortfarande väldigt valpig, med allt vad det innebär och behöver fortsatt miljöträning, gärna med trygg och bestämd vägledning eftersom han har lätt till flykt i vissa situationer. Han är inte ett rädd, då han på hemmaplan är social och positiv till både folk och nya hundar, utan kan snarare bli lättskrämd och timid i nya miljöer.

Uno går bra i koppel och kan gå lös i skogen. Han älskar mat i alla former och funkar mycket bra med andra hundar.

Åt Uno söker vi en tålmodig, lojal, odramatisk och positiv person som vill ha en ung, snäll och kelig vinthund – den som vet, den vet!! 😅
Du får gärna ha en eller fler hundar i hushållet och det är en fördel om du bor på landet eller i ett lugnt område.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram