VALKYRIA

- Valkyria finns i jourhem i Borås!

Valkyria är en 7-årig tjej med en hjärta av guld och hon är redo att hitta sitt för-alltid hem. Hon kan till en början verka lite blyg, men ge henne lite tid och du kommer snart att upptäcka hennes innerliga tillgivenhet och kärleksfulla natur. Hon har en mild och artig personlighet som gör henne till en utmärkt följeslagare, särskilt när hon får känna sig trygg.
Hon lever i dagsläget i en flock och är både gränssättande och lekfull beroende på situationen. Om du redan har en lugn och stabil hund hemma, skulle Valkyria troligtvis bli ett fantastisk tillägg till familjen. Hon värdesätter också en människa som kan leda vägen på ett odramatiskt sätt, vilket hjälper henne att känna sig trygg och säker.
Valkyria är en anpassningsbar själ, hon skulle känna sig lika hemma i en stadslägenhet som i ett hus på landsbygden. Hon älskar att utforska utomhus oavsett om det är en långpromenad längs stadsgator eller en dag ute i skogen för att plocka svamp. Hon är en go promenadkompis som går fint i koppel.
Valkyrias temperament är inkännande och kärvänligt. Hon är också tystlåten och har en naturlig förmåga att ta det lugnt, vilket gör henne till en utmärkt huskamrat. Hon funkar fint att lämna ensam hemma på en begränsad yta.

Vad Valkyria verkligen önskar är en lagom aktiv, trygg person eller familj som kan ge henne den stabilitet och kärlek hon så innerligt förtjänar. Hon har så mycket kärlek att ge och är redo att inleda ett nytt kapitel i sitt liv.
Om du känner att du kan vara det för-alltid hem Valkyria har drömt om, tveka inte att ta steget och kontakta oss. Det kan vara början på en livslång och meningsfull vänskap.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram