VALKYRIA

- Valkyria finns i jourhem i Bollnäs!

Valkyria är ca 3 år gammal och är en drömhund som hänför med sin underbara utstrålning! Hon är så vänlig, klok och lugn, alltid glad och älskar att ha kontakt med människor. 

Valkyria är social, snäll, smart, sansad, inställsam och vill mer än gärna vara sin människa till lags. Hon är följsam, lyhörd, går fint i koppel och att passera andra hundar bryr hon sig inte alls om. Valkyria är mycket enkel och duktig vid hantering så som kloklippning, badning, borstning och annan omvårdnad. Det är ju så mysigt att bli ompysslad! 

Hon funkar bra med både katt och andra hundar som är snälla och stabila. I nuläget bor hon i en hundflock och trivs jättebra med sina vänner. Inomhus vill hon ligga så mjukt som det bra går och kurar gärna ihop sig till en söt liten boll. Kelar man med henne rullar hon ofta över på rygg för att bli härligt kliad på magen. Valkyria är medelenergisk vilket gör henne väldigt anpassningsbar. Lika gärna som hon hänger med på strukturerade långpromenader och utflykter uppskattar hon även dagar med mer soffmys och närhet av antingen människa eller en fyrbent vän. Hon går också bra att lämna ensam hemma och hälsar fint när man är tillbaka igen, verkligen en fröjd att ha kring sig i alla lägen!

Eftersom hon uppskattar en mer stillsam miljö och tillvaro bäst vill hon bo i familj utan barn under 15 år, utanför stan. Valkyria söker dig som är lagom aktiv, avslappnad och önskar en charmig, lojal, lydig och tillgiven bästa vän. 

Valkyria är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: