VENDI

- Finns i jourhem i Gällstad!

Vendi är en mild och försynt individ på ca 5 år som älskar att vara ute i naturen och aktiveras. Hon är vänlig i alla lägen och lite busig när andan faller på och bekvämligheten är tillräcklig. Vendi är en naturligt följsam pärla som är kontaktsökande, positiv, alert och går som en fröjd i koppel. Hon tycker om långa, strukturerade promenader och hänger mer än gärna med på joggingtur dagligen. Hon följer fint bredvid eller bakom och checkar ibland läget under aktivitetens gång genom att dutta till lite lätt med nosen på ens hand eller ben. Så himla charmigt!

Vendi är osäker och reserverad mot folk och vill inte bli påtvingad kontakt och klapp. Hon trivs bäst med och i en liten, stressfri familj utan barn och fart och fläkt. Vendi vill inte stå i centrumets mitt och behöver någon lugn, lättsam, trygg person som kan se henne för den hon är och tålmodigt under tidens gång låter henne blomma ut för att få en unik relation tillsammans.
Vendi funkar utmärkt med andra hundar och fortsätter med fördel att bo med andra stabila hundkompisar. Hon är en fena på hundspråk och kommer överens med alla men uppskattar inte burdushet. Vendi är självständig och har integritet nog för att kunna sätta gränser för de andra fyrbenta. 

Hon slappnar lätt av inomhus och ligger i sin bädd om man vägleder henne dit och genom att erbjuda en strukturerad vardag bygger man en god grund för livslång tillit och respekt. Vendi ska bo utanför stan, gärna på landet, där naturen och lugnet ligger nära. Hon blir stressad av för mycket eller plötsliga ljud och trafik och blir hon skrämd vill hon fly. I nuvarande hem har vi mycket bra koll och rutin för detta och kan därför föra vidare infon för bäst hantering och agerande i olika situationer. 

Vendi är duktig på att spåra och gillar använda sin nos, går också bra att lämna ensam och så hennes lilla specialitet – när hon viftar på svansen och är glad är det som om ett leende sätter sig på hennes läppar. Hon är dock inte förtjust av att vara med på bild överlag, lite blyg och kameraskygg, så det där leendet får man bara uppleva live med henne.
Åt Vendi söker vi någon som gillar vara fysiskt aktiv bland skog och mark, är stabil, flexibel, positiv och utan barn. Du/ni är boendes i lugn miljö gärna med en eller flera andra hundar och söker en hund att utvecklas med och få den mest lojala vännen för livet.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram