VERA

- Finns i jourhem i Limmared!

Den här söta tösabiten heter Vera och hon är ca 5 år gammal.
Vera må ha en söt utsida men man ska inte underskatta hennes insida för det. Hon vill bli behandlad som vilken hund som helst och få lika mycket krav satt på sig – för det kan hon minsann hantera och det gör att hon känner respekt och tillit till sin människa.

Vera älskar fart och fläkt! I sitt tidigare hem briljerade hon i agility och hon uppskattar promenader i olikas sorters miljöer. Men det perfekta med Vera är att hon sen hemma lätt kopplar av och vill man bara slappa en regnig dag så anpassar hon sig. Hon är smart, snabbtänkt, alert och villig att lära sig nya saker. En riktigt rolig och cool tjej är detta! Hon går också fint och följsam i koppel och kan vara ensam hemma utan problem.

Vera bor gärna i en flock! Hon når sin fulla potential när hon inte behöver vara i centrum och hon uppskattar att brottas och jagas med de som vill men kan ta ett nej om det inte är av intresse. Hon är trygg i sig själv och vet hur man säger ifrån om någon skulle behandla henne illa. Hon liksom klarar sig rätt så bra på egen hand den här bruden! Hon är också duktig på att larma om någon okänd skulle komma på besök, men lyssnar när man säger till. I Veras tidigare hem så var hon reaktiv vid hundmöten som kommer ifrån att hon behövde ta för mycket ansvar på promenaden, det är dock inga problem i hennes jourhem idag, just för att hon slipper det där ansvaret, så vi önskar såklart för henne att nästa hem följer den strukturen som hon har idag.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram