VINCENT

- Finns i jourhem i Mjölby!

Vincent är en genomgo grabb med mycket humor i en kraftfull kropp som är född 2021.
Han älskar att busa och tycker frisbees och repleksaker är jätteroligt att roa sig med. Han gillar även att apportera, gå promenader och socialiseras med andra hundar. Vincent behöver vägledning för att hålla intensiteten på en lagom nivå från en trygg och konsekvent person som inte har några problem med att upprätthålla regler, gränser och begränsningar.
Vincent är en mysig, tillgiven och snäll kille, väldigt lättlärd, busig, envis och nyfiken men kan samtidig vara försiktig och inkännande. Han är en intelligent individ som gärna vill vara till lags och göra rätt för sig när han leds av en lugn och bestämd person.
Full av karisma- när han vill ha uppmärksamhet så kan man höra att han sitter och kurrar, nästan kuttrar som ett marsvin. Hans verbala uttryck är något man får höra dagligen.
På promenader går han fint i koppel med rätt vägledning och möter andra hundar utan problem. Behöver man lämna honom ensam hemma går det bra, han kan låta lite till en början men det avtar fort. Kloklippning är han inte så förtjust i men finner sig i det med den som är bestämd och lättsam.

Vincent vill bo i ett barnfritt hem, p.ga hans bufflighet och uppskattning av lugnare tillvaro, där man erbjuder lagom aktivering med struktur. Han söker dig som är trygg och avslappnad och har förståelse för att han är både stark och känslig. Om du/ni söker en underbar, rolig bästa vän att utvecklas med så skicka oss gärna en presentation.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram