VINCENT

- Finns i jourhem i Mjölby!

Vackra Vincent har nyligen fyllt 1 år och söker sitt för-alltid-hem. Vincent är en riktigt go kille med stort hjärta och humor i ett kraftpaket till kropp.
Han älskar att leka och tycker äpplen och repleksaker är jätteroliga leksaker. Han gillar även att apportera, gå långpromenader och att leka och umgås med andra hundar, även om han håller på att lära sig hur man integrerar mindre burdust med andra hundar och att hålla intensiteten på nivå lagom. Hans utvecklingskurva går bara framåt, men för det vill han fortsätta ha en trygg, konsekvent vägledare vid sin sida som begränsar samt uppmuntrar när det är lämpligt.

Vincent är en mysig och supersnäll kille, väldigt lättlärd, busig och nyfiken men kan samtidig vara försiktig och inkännande. Han är en intelligent individ som gärna vill vara till lags och göra rätt för sig.
På promenader går han fint i koppel och möter andra hundar utan problem. Behöver man lämna honom ensam hemma går det också bra. Kloklippning är han inte så förtjust i men finner sig i det med den som är lugn, bestämd och avslappnad.

Vincent söker ett lugnt och tryggt barnfritt hem där man erbjuder struktur och regler med lagom aktivitet. Han vill bo med någon som är lättsam, stabil, har förståelse för att han är både stark och känslig och vill ha en underbar, rolig bästa vän.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram