XANDER

- Finns i jourhem i Harlösa!

Xander är en ca 6 år gammal trevlig blandras. Han är en pigg, snäll, glad och lagom aktiv kille. Han är social och lekfull utan att vara påträngande eller för mycket. Xander är en artig och kärvänlig hund som inte går någon obemärkt förbi och han är enkel att ta med sig överallt och imponerar på de flesta just därför!

Xander går utmärkt att lämna ensam hemma, han är snäll vid hantering och är lydig och väluppfostrad. Som social och aktiv hund behöver han att man är tydlig och bestämd med vad som krävs av honom så att han inte blir ängslig eller överexalterad. Xander uppskattar när man hjälper honom med besluten genom att begränsa honom och han är så söt när man ser att han är nöjd över att han har gjort rätt och man är stolt över honom!

Xander går bra att ta med sig i princip överallt och han fungerar bra ihop med fyrbenta som tvåbenta, stora som små. Han föredrar dock lugn och ro mellan varven så vi önskar för honom att han ska få bo i ett hem utan små barn och katt, där man prioriterar ordning och reda.

Xander är en Special Star då han endast har tre ben. Han är i behov av lagom, regelbunden motion men fungerar i övrigt som vilken hund som helst; om än något snabbare och gladare än vissa! Xander är en varm, fin och lojal hund som någon där ute kommer känna sig så lyckligt lottad över att få adoptera!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram