YAMBO

- Finns i jourhem i Limmared!

Yambo är en sprudlande glad, social, pigg, positiv och lekfull hund som dessutom äääälskar att kela och mysa. Han kryper gärna tätt intill och somnar, och njuter för fulla muggar av att känna sig älskad och uppskattad. Yambo är mån om att vara sin människa till lags och gör alltid så gott han kan. Han älskar fart, fläkt och äventyr, men måste få varva det med avslappning i en sansad miljö. Att vara i skogen älskar han; det finns ju så mycket att undersöka och upptäcka! För övrigt är han söt som socker, med blickar som kan smälta vem som helst. 

Yambo har en bästa kompis som heter Cielo, och de pussas ofta och busar en del. Det har inte varit självklart att Yambo skulle komma så bra överens med en annan hund då han har associerat dem med fara, men Cielo har varit ett bra stöd för sin bonusbror, som nu är redo att pröva lyckan på egen hand.

Yambo är bara ett år gammal men hamnade snett väldigt tidigt i livet. Förmodligen upplever han sin första trygghet först nu, efter en stökig vardag i sitt förflutna. Det som återstår är bättre impulskontroll då Yambo lätt blir uppskruvad av att möta andra hundar eller komma till en ny utomhusmiljö. Han behöver träna vidare på att kunna hantera sina känslor och behålla lugnet, och det är redan på bättringsvägen. 

Så länge man är en tålmodig, ansvarsfull och lojal person med öppet sinne och intresse för att lära sig mer, så spelar det ingen roll för Yambo om man är nybörjare eller inte. Vi söker någon som vill ge honom ett gott liv och erbjuda honom det som krävs för att han ska må och fungera bra. En charmigare, roligare och mer personlig och kärleksfull hund får man leta efter! 

Yambos adoptionsavgift har blivit sponsrad och därför kostar det ingenting att adoptera honom! Dessutom ingår 6 månaders kostnadsfri coaching hos Dogs of Pegasus, för att ge honom de bästa förutsättningarna i sitt nya hem.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram