ZIZOU

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Zizou är en 6 år gammal schäfermix. Han är oerhört lyhörd, följsam, intelligent och inkännande.

Zizou är lagom aktiv på det viset att han gärna hänger med på promenader i olika miljöer men han kan utan problem ligga och ta det lugnt en regnig dag. Han är lydig och trivs som allra bäst när man har en tydlig struktur för honom att följa, där han vet vad som förväntas av honom. Zizou åker gärna bil, går fantastiskt fint i koppel och kan vara ensam hemma.

Zizou är en reserverad kille vilket innebär att han inte uppskattar nära kontakt direkt utan vill ha tid på sig att känna in vem det är han ska bekanta sig med, fyrbent som tvåbent. Han är själv artig och respektfull och förväntar sig att man behandlar honom likadant tillbaka. En gentleman absolut!

Vad som är typiskt för rasen och i Zizous tidigare hem så blev han beskyddande då man inte var självsäker och bestämd nog för att visa honom att man står för skyddet. Det vill vi att han ska slippa i nästa hem, precis som i sitt jourhem idag, så att han kan få fortsätta vara en glad, rofylld, trygg, avslappnad och lojal grabb!

Zizou är en fantastisk fin individ där det ibland känns som att han läser ens tankar. Han ställer alltid upp i vått och torrt för sina familj och förtjänar ett hem där man visar samma kärlek, tillit och respekt tillbaka!

Zizou är en Special Star pga att han kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram