ZUMAIA

-Finns i jourhem i Borås

Zumaia är en bedårande söt, snäll, intelligent blandras som är ca 3 år gammal. Zumaia älskar att vara med sin flock och att aktivera sig med promenader och olika utflykter. Hon är mycket positiv, lyhörd, tillgiven, alert och vill alltid vara sin människa till lags och prestera sitt bästa. Hon skulle säkert vara bra på och tycka om att utföra någon aktivitet så som nosework.
Zumaia är lagom lekfull och tycker mycket om andra hundar och fortsätter gärna dela sitt liv med någon annan fyrbent kamrat så som hon gör i dagsläget. Hon går som en pärla i koppel, springer fint bredvid när man cyklar och sträcker gärna ut och leker i hundrastgård med sina kompisar. En av hennes charmiga egenheter är att hon ibland kommer och visar upp pinnar hon hittar och gärna bär dem när vi går.

Zumaia önskar bo med någon som gillar att vara ute mycket i motionsspåren där en strukturerad och avslappnad vardag erbjuds utan barn, då hon föredrar en lugnare tillvaro. Hon tycker inte det är så kul att vara ensam hemma och därför vill hon gärna vara på hunddagis när man jobbar eller med dagmatte som går långpromenad med henne. Vi söker dig som är naturligt bestämd och konsekvent med regler och begränsningar såväl inomhus som ute på promenad.

Social

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: