ZUMAIA

- Finns i jourhem i Luleå!

Zumaia är en underbar blandras-tik som är ca 3 år gammal. Det första beskrivande ordet för denna tjej är modest men när hon blommar ut får man även se hur fantastiskt positiv, snäll, lyhörd, lättlärd och arbetsvillig hon är!

På promenad går hon som en klocka i koppel och hon följer gladeligen med på löp- och cykelturer. Med klövjeväska tuffar hon på som ett litet ånglok. En av hennes charmiga egenheter är att hon ibland kommer och visar upp pinnar som hon hittar och gärna bär under promenaden.

Det är inte mycket denna tjejen inte kan följa med på – med en lugn och lättsam ledare klarar hon allt! Hon älskar att åka bil och vi hinner knappt öppna luckan förrän hon har skuttat upp och satt sig till rätta. Det går också bra att ha med henne på både buss och tåg. När Zumaia inte aktiveras ligger hon gärna raklång och vilar i lugn och ro.

Med andra hundar är Zumaia naturlig och lättsam och bjuder gärna upp till lek i hundgården, men är lätt att korrigera när det behövs. Hon hade stormtrivts i ett hem med andra hundar som håller henne jordnära.

Gentemot människor som inte tillhör familjen är Zumaia lite mer reserverad och hon ogillar framfusighet – denna damen behöver utrymme. Och när hon väl finner sig till rätta är det svårt att inte tycka att nästan allt hon gör är gulligt! Allt ifrån hennes sömniga stön när hon ligger och slappar, hur hon dramatiskt slänger sig i bädden eller när hennes sammetslena öron ställer sig åt all världens håll.

Zumaia önskar bo med någon som gillar att vara ute i motionsspåren och som kan erbjuda en strukturerad och avslappnad vardag utan barn, då hon föredrar en lugnare tillvaro. Hon kan lämnas ensam men tycker inte det är kul och bör inte vara själv regelbundet eller ofta. Därför bör hon antingen följa med till jobbet, vara på hunddagis eller ha en dagmatte som går långpromenad med henne.

Vi söker dig som är lugn, tydlig och bestämd samt är konsekvent med regler och begränsningar både inomhus och ute på promenad. Denna ståtliga, vackra tjej har så mycket att ge och massa skratt att bjuda på!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram