AGAPI

- Finns i jourhem i Limmared!

Agapi är en ca 3 år gammal blandras. Hon är inte bara bedårande vacker utan en väldigt söt, lite flirtig, charmig, snäll och personlig tjej. Hon har ett lite barnsligt uttryck och älskar att leka med både sin människa och andra hundar som hon har hunnit lära känna. Agapi tycker om att bli borstad och ompysslad, hon kan vara ensam hemma och har väldigt lätt för att ta det lugnt inomhus eller när det är dags för att vara passiv utomhus.

Agapi är en blyg och reserverad tjej som behöver tid och utrymme att få bekanta sig med nya individer. Det innebär att om man t.ex. får gäster instruerar dem att bara låtsas som att hon inte finns och bete sig neutralt och avslappnat så dröjer det inte långa stunder innan hon visar sitt karismatiska och mysiga jag. Hon behöver även tid att bekanta sig med nya hundar och är där bättre på att säga gränser för sig själv om hon känner att det går för fort fram. Hon bor i en blandad flock idag och det älskar hon, hon är gärna en i mängden!

Agapi tycker även det är läbbigt med det mesta som är nytt som nya miljöer (oavsett var, men ju mer som händer desto läskigare), därför passar hon bäst att bo på landet så hon får lite återhämtning, men det går absolut bra att ta med henne på äventyr ibland som stimulans och utveckling. Hon behöver då att man leder henne lugnt, bestämt och odramatiskt och inte lägger så mycket uppmärksamhet på hennes osäkerhet eller tänker att det är något som behöver fixas – då ger man ett tryggare intryck och hon kan lättare gå vidare och slappna av. Man får räkna med att hon alltid kommer vara en liten försiktig fröken i nya sammanhang helt enkelt, ingen biggie!

Men trots Agapis känsliga natur så ska man inte underskatta att även hon behöver regler och gränser för att känna sig trygg. Hon har vakt i sig (varnar via skall så ingen okänd kommer in!) och för att stänga av henne behöver man bara bekväm att sätta ner foten då och då.

Karismatiska Agapi är svår att glömma!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram