FÖRSÄLJNING TILL FÖRMÅN FÖR DJUREN

Retriever koppel

Retriver koppel

Vi säljer specialbeställda retrieverkoppel från Alac! Kopplet är gjort av flätad nylon för god fästyta i pälsen, ”stum” stadga för maximal tydlighet i kommunikationen (ej elastiskt) och fasta, ordentliga koppelstopp för största trygghet. Detta koppel är en favorit hos oss och ett nyckelverktyg både privat och i arbetet. Kopplet har ett brett användningsområde, passar alla storlekar av hundar och är smidigt eftersom man lätt får plats med det i fickan.
Kopplet finns i många läckra osorterade färger och i 4 olika varianter:
• 6mm, 170 cm – 100kr/st + porto
• 10mm, 140 cm – 100kr/st + porto
• 10mm, 160 cm – 120kr/st + porto
• 12mm, 140 cm – 100kr/st + porto

Kopplen kostar 100-120 kr/st (+ porto*) och vinsten av försäljningen går till Millennia Animal Project’s projekt för att hjälpa utsatta djur världen över.
För att beställa mailar man till info@milanipro.org och anger vilken färg man skulle önska (eftersom vi har osorterade färger så kan du antingen fråga efter aktuell färg annars så skickar vi någon av de färger vi har), vilken tjocklek, längd, antal och vart paketet ska skickas, så återkommer vi med betalningsinformation.
* (1 koppel av längd 140 eller 170 cm = 10 kr porto, 1 koppel av längd 160 cm = 20 kr porto)

Radio dog /Radio Cat

Vi har påbörjat ett stolt samarbete med grundaren, ägaren och föreståndaren för det spanska hundparadiset Centro Canino Miraflores, Pomi Ramirez!!

Pomi är hundkännare, hundtränare, musiker och artist, driver förutom sitt otroligt vackra hundcenter även en fristad för övergivna djur, och har flera järn i elden med en av sina bästa vänner, Cesar Millan.

Pomi har tagit fram en fantastisk produkt för oss hund- och kattägare, som Millennia Animal Project är ensam svensk återförsäljare för!
Produkten är en CD-skiva, en för hundar och en för katter, med omsorgsfullt framtagen musik, speciellt designad för att få ditt djur att slappna av och vara lugn.
Varje instrument och ljud är ”testat” i studion ihop med flera olika hundar och katter för att observera deras reaktioner, och producenten är ingen mindre än musikgeniet Miguel Angel Varela, som sedan länge arbetar bland annat för Disney.CD:n heter RadioDog respektive RadioCat och används över hela världen av djurägare, veterinärer (i väntrummet och inför narkos), djurhomeopater, i djuraffärer och trimsalonger, av Cesar Millan och andra hundbeteendespecialister.
Skivan är perfekt att ha på när ditt djur ska lämnas ensam, i bilen, under vardagsskötseln och mysstunderna med mera. 

RadioDog och RadioCat kostar
 200 kr/st inklusive porto, och vinsten av försäljningen går till Millenia Animal Project’s och Centro Canino Miraflores många projekt för att hjälpa utsatta djur världen över.
För att beställa mailar man till info@milanipro.org och anger vilken skiva man vill köpa, vilket antal man vill ha och vart paketet ska skickas, så återkommer vi med betalningsinformation.

STRETCHNING FÖR HUND -PLANSCH

12166161_628347753972404_1826022097_n

Vi säljer stretchnings-plansch med instruktioner och bilder på hur du på bästa sätt stretchar din hund. Perfekt för dig som vill lära dig och alltid ha en påminnelse om hur man gör för att hålla din hund spänstig och frisk.

Planschen kostar 150 kr/st (inkl. porto) och hela vinsten går till vårt arbete med att förändra och förbättra tillvaron för mängder av utsatta hundar.
För att beställa mailar man till info@milanipro.org och skriver vilket antal man vill ha och vart paketet ska skickas, så återkommer vi med betalningsinformation.

(Millennia Animal Project skickar sina varor med vanlig post och ansvarar ej för postens hantering. Vi ersätter ej varor som av någon anledning inte anländer efter att vi postat det. Vill man ha sin vara skickad med annat än vanlig post så ska det meddelas i beställningen och betalas på förhand.

Stäng meny
%d bloggare gillar detta: