FÖRSÄLJNING TILL FÖRMÅN FÖR DJUREN

Retrieverkoppel

Vi säljer specialbeställda retrieverkoppel från Alac! Kopplet är gjort av flätad nylon för god fästyta i pälsen, “stum” stadga för maximal tydlighet i kommunikationen (ej elastiskt) och fasta, ordentliga koppelstopp för största trygghet. Detta koppel är en favorit hos oss och ett nyckelverktyg både privat och i arbetet. Kopplet har ett brett användningsområde, passar alla storlekar av hundar och är smidigt eftersom man lätt får plats med det i fickan.
Kopplet finns i många läckra osorterade färger och i 4 olika varianter:
• 6mm, 170 cm
• 10mm, 140 cm
• 10mm, 170 cm
• 10mm, 190 cm
• 12mm, 160 cm

Alla koppel kostar 200 kr/st (+ 40kr porto*) och vinsten av försäljningen går till Millennia Animal Project’s projekt för att hjälpa utsatta djur världen över.
För att beställa mailar man till; milanipro.bestallning@gmail.com och anger vilken färg man skulle önska (eftersom vi har osorterade färger så kan du antingen fråga efter aktuell färg annars så skickar vi någon av de färger vi har), vilken tjocklek, längd, antal och vart paketet ska skickas, så återkommer vi med betalningsinformation.

MAPs Insamlingssida

MAP har en insamlingssida där syftet är att öka det regelbundna ekonomiska biståndet för att kunna rädda och hjälpa fler djur, tillsammans! Det kommer därför där att med hjälp av olika insamlingsmetoder skapas auktioner och försäljning på sidan. 
Följ gärna sidan så att ni inte missar något!

Tryck på facebook ikonen så kommer du direkt till sidan! 

Radio Cat

Vi har ett stolt samarbete med grundaren, ägaren och föreståndaren för det spanska hundparadiset Centro Canino Miraflores, Pomi Ramirez!!

Pomi är hundkännare, hundtränare, musiker och artist, driver förutom sitt otroligt vackra hundcenter även en fristad för övergivna djur, och har flera järn i elden med en av sina bästa vänner, Cesar Millan.

Pomi har tagit fram en fantastisk produkt för oss hund- och kattägare, som Millennia Animal Project är ensam svensk återförsäljare för!
Produkten är en CD-skiva, en för hundar och en för katter, med omsorgsfullt framtagen musik, speciellt designad för att få ditt djur att slappna av och vara lugn.
Varje instrument och ljud är “testat” i studion ihop med flera olika hundar och katter för att observera deras reaktioner, och producenten är ingen mindre än musikgeniet Miguel Angel Varela, som sedan länge arbetar bland annat för Disney.CD:n heter RadioDog respektive RadioCat och används över hela världen av djurägare, veterinärer (i väntrummet och inför narkos), djurhomeopater, i djuraffärer och trimsalonger, av Cesar Millan och andra hundbeteendespecialister.
Skivan är perfekt att ha på när ditt djur ska lämnas ensam, i bilen, under vardagsskötseln och mysstunderna med mera. 

🔹 OBS! RadioDog är slutsålt! 🔹

RadioCat kostar 200 kr/st inklusive porto, och vinsten av försäljningen går till Millenia Animal Project’s och Centro Canino Miraflores många projekt för att hjälpa utsatta djur världen över.
För att beställa mailar man till: milanipro.bestallning@gmail.com och anger vilket antal man vill ha och vart paketet ska skickas, så återkommer vi med betalningsinformation