Hundar till adoption

Här hittar ni ett urval av våra tillgängliga hundar. Långt ifrån alla är med då vi har många hundratals hundar att välja mellan, så håll er regelbundet uppdaterade genom att kika in på sidan ofta, eller låt vår kunniga personal hjälpa er med valet av hund (bilder kan då tas fram även om de inte ligger uppe på hemsidan än). Under flikarna ”Standardhundar”, ”Hundar i Sverige”, “Puppylove” och “Special Stars” hittar ni de hundar vi hunnit få upp på hemsidan.

Adoptionskostnaden för våra “standardhundar” (hundarna under ”Standardhundar” sidan samt under fliken “Puppylove” och ”Hundar i Sverige”) avgörs baserat på kostnadsunderlaget för räddning och transport, och är även en solidarisk summa som förhoppningsvis ska underlätta utläggen för våra Special Stars.

Standardhundar: Alla våra spanska hundar är chippade, vaccinerade, avmaskade, antiparasitbehandlade, blodtestade och kastrerade samt har EU pass. Våra svenska hundar är chippade, registrerade, vaccinerade och kastrerade. Vi har personligen träffat och utvärderat dem alla och livslång support ingår i alla våra adoptioner.
För att gå till Standardhundar KLICKA HÄR!

Hundar i Sverige: Här finner du hundar som redan befinner sig i Sverige, i väntan på adoption. Adoptionskostnaden skiljer sig mellan dessa beroende på situation. Mer information finner du under respektive hund.
För att gå till Hundar i Sverige KLICKA HÄR!

27718008_10211176462783434_1127329148_n

Special Stars: Vi har valt ut ett antal ”Special Stars” som av en eller annan anledning behöver uppmärksammas lite extra på grund av att de har åldern*, utseendet, sin karaktär eller hälsostatus emot sig och som vi vill hjälpa att bli sedda och omtyckta av fler än oss. Vi tycker att det är bedrövligt och en skam att dessa underbara hundar är så förbisedda som de är, bara för att de inte längre är unga eller vad gemene man anser vara “vackra” eller passar in i den allmänna uppfattningen om vad en hund “borde” vara.  Så vi tänker slå ett extra STORT och PAMPIGT slag för dessa bortglömda stjärnor och göra en extra insats för att det äntligen ska bli deras tur att få komma HEM. För att hjälpa dessa hundar på traven lite extra, så har de en avsevärt lägre adoptionsavgift, som kan variera mellan 0-4000 kr (istället för 6000 kr, som är standardkostnaden för våra resterande hundar). För aktuell adoptionsavgift, maila oss en förfrågan angående aktuell hund, till info@milanipro.org

*Våra hundar som är 8 år fyllda räknas som Special Star, undantaget är stora hundar, som räknas som Special Star från och med 6 år fyllda.

För att gå till Special Stars KLICKA HÄR!

Puppylove: Här hittar ni alla våra valpar! Hundarna på den här sidan är upp till 1 år gamla och levereras när de även är kastrerade, som kan ske som tidigast vid 6 månaders ålder. Skulle någon utav hundarna här redan vara leveransklar så står det vid deras personliga information. Valparna kostar lika mycket att adoptera som våra “standardhundar”, det vill säga 6000 kr. De är då chipmärkta, vaccinerade, avmaskade, antiparasitbehandlade, blodtestade, kastrerade och har EU pass. I alla våra adoptioner ingår ett adoptionsavtal och livslång support av oss, som ju har hundar och deras beteende som yrke.
För att gå till Puppylove KLICKA HÄR!

Vid intresse, vänligen maila oss på info@milanipro.org och berätta om dig själv/er, eventuella familjemedlemmar, din/er levnadssituation, sysselsättning, intressen och vad för slags liv som du/ni kan erbjuda en ny familjemedlem, samt vilka önskemål du/ni har för er blivande hund.