HUNDAR TILL ADOPTION

Här hittar ni ett urval av våra tillgängliga hundar. Långt ifrån alla är med då vi har många hundratals hundar att välja mellan, så håll er regelbundet uppdaterade genom att kika in på sidan ofta, eller låt vår kunniga personal hjälpa er med valet av hund (bilder kan då tas fram även om de inte ligger uppe på hemsidan än). 

Ni hittar hundarna placerade under rubriker som förklarar deras status gällande om de är Special Stars, Special Challenge eller inte, och vart de befinner sig. Alla hundar som är över 8 år, och hundar som av olika anledningar behöver någon medicin eller som behandlas på något speciellt sätt är automatiskt en Special Star. Men det finns också hundar som inte ingår i de ovanstående beskrivningarna som vi bedömt att utifrån deras fysiska eller mentala status skall få vara en Special Star för att ge dem en större chans till adoption. För att hjälpa dessa hundar lite extra så har de en lägre adoptionskostnad.
Adoptionskostnaden för våra hundar avgörs baserat på kostnadsunderlaget för räddning och transport, och är även en solidarisk summa som förhoppningsvis ska underlätta utläggen för våra Special Stars.

Våra Special Challenge-hundar är individer som av olika anledningar kräver speciella förutsättningar för att fungera och må som bäst. På grund av trauma tidigare i livet eller en komplex mentalitet är dessa hundar mer komplicerade att leva med och behöver därför landa där man erbjuder ett livslångt engagemang för deras struktur och välmående. I gengäld får man en oerhört utvecklande relation att vara rädd om och stolt över, för att inte tala om att man får dela sitt liv med en unik individ som är underbar på sitt sätt, och som kan hjälpa dig att växa på alla plan! Special Challenge-hundar passar den som söker vad namnet indikerar; en speciell utmaning! Hundarnas adoptionsavgifter är redan sponsrade och därför kostar de 0 kr att adoptera.

Alla våra spanska och serbiska hundar är chippade, vaccinerade, avmaskade, antiparasitbehandlade, blodtestade och kastrerade samt har EU pass. Våra svenska hundar är chippade, registrerade, vaccinerade och kastrerade. Vi har personligen träffat och utvärderat dem alla och livslång support ingår i alla våra adoptioner.

Hundar i Spanien

Farista
Dahlia

Hundar i Sverige

Flamma
Imaya
Lucille
Elena
Vincent
Nepal
Chino
Lorentz
Vidar
Cordelia
Alessi
Brandon
Agapi
Aila
Mika
Uno
Murphy
Valkyria
Müsli
Bolt
Alvin
Rodin
Catania
Peyton
Fridolf
Unai
Cuzco

Special Stars i Sverige

Gerda
Loke
Tara
Liba
Smiley
Tod
Nia
Zizou
Iggy
Moesha
Piraten
Kelia
Babu
Clapton
Maxwell
Poppe
Beltran

Special Challenge i Sverige

Bert
Eloise
Indra
Viper
Khiro

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram