HUNDAR TILL ADOPTION

Här hittar ni ett urval av våra tillgängliga hundar. Långt ifrån alla är med då vi har många hundratals hundar att välja mellan, så håll er regelbundet uppdaterade genom att kika in på sidan ofta, eller låt vår kunniga personal hjälpa er med valet av hund (bilder kan då tas fram även om de inte ligger uppe på hemsidan än). 

Ni hittar hundarna placerade under rubriker som förklarar deras status gällande om de är Special Stars eller inte, och vart de befinner sig. Alla hundar som är över 8 år, hundar som av olika anledningar behöver någon medicin eller som behandlas på något speciellt sätt är automatiskt en Special Star. Men det finns också hundar som inte ingår i de ovanstående beskrivningarna som vi bedömt att utifrån deras fysiska eller mentala status skall få vara en Special Star för att ge dem en större chans till adoption. För att hjälpa dessa hundar lite extra så har de en lägre adoptionskostnad. 

Adoptionskostnaden för våra hundar avgörs baserat på kostnadsunderlaget för räddning och transport, och är även en solidarisk summa som förhoppningsvis ska underlätta utläggen för våra Special Stars.

Alla våra spanska och serbiska hundar är chippade, vaccinerade, avmaskade, antiparasitbehandlade, blodtestade och kastrerade samt har EU pass. Våra svenska hundar är chippade, registrerade, vaccinerade och kastrerade. Vi har personligen träffat och utvärderat dem alla och livslång support ingår i alla våra adoptioner.

Hundar i Spanien

Thai
Marissa
Rex
Domino
Gabriel
Dahlia
Farista

Special Stars i Spanien

Horacio
Margot
Bic
Tulúm

Hundar i Sverige

Bali
Flamma
Linus
Shira
Lucille
Nevat

Special Stars i Sverige

Nugget
Bendito
Preston
Loke
Gerda
Ceilán

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram