CATANIA

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Catania är född 02/2021 och är en schäfertik med skinn på nosen. Hon är en smart, snabbtänkt, lättlärd och driven tjej med stor arbetslust. Catania gillar att jobba och är lätt att få till ett bra samarbete med. Med tydliga instruktioner går hon fint i koppel och följer bra i stan som på landet. Hon lägger sig snabbt tillrätta i stimmiga miljöer och har koll på sin omgivning, även om hon inte engagerar sig i första taget.

Catania är hundvan och tar för sig i sociala sammanhang. Hon har många hundvänner och har gjort sig känd som den roliga, häftiga knasbollen som leker, busar och älskar fart och fläkt. Hon kan allt vara ihärdig och påstridig och gör sig bäst med hundar som inte har något emot det. Däremot anpassar hon sig kring hundar med pondus och undviker konflikter. Hon har också träffat katter vilket gick bra, och hon hade kunnat leva med en orädd katt som inte flyr ifrån henne.

Detta är en trygg, social och beskyddande hund som vet vad hon vill och söker en människa som matchar det. Någon som också är säker i sig själv och lever ett aktivt liv där hon kan inkluderas. Det härliga är att hon lika väl kan ta det lugnt så länge hon får förutsättningarna för det via konsekvent vägledning, så man får verkligen det bästa av två världar med henne vid sin sida.

Catanias potential är enorm och det är en ynnest att få förvalta den. Hon är en kanonfin hund överlag och något alldeles extra för den som redan uppskattar schäfer. Söker man en trevlig och kompetent familjemedlem och träningspartner så kan Catania vara vägen att gå.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram