SMILEY

- Finns i jourhem i Luleå!

Denna rara gobit är Smiley. Han är ca 9 år gammal och är en oerhört behaglig hund att bo med. 

Smiley är en jäkel på att ta sovmorgon och kastar in handduken ganska tidigt på kvällen med, men han är inte en latmask för det -tvärt om. Han följer gladeligen ut på promenader (förutsatt att han har ett varmt täcke på när det är kallt, och gärna ett par sköna skor 😂) men regnar det ute hävdar han att han är gjord av socker och gör ifrån sig illa kvickt redan när du gått ut genom ytterdörren.

Lugn och ro är hans ledord, och vill gärna ha det runt sin omgivning också. Han kan bli lite ängslig om det är för mycket stoj runt honom, så för hans egen trivsel söker vi ett hem där han får vara ensam-hund. Han har tidigare haft svårigheter att möta andra hundar, men det är idag ett minne blott tack vare struktur och lugnt men bestämt ledarskap.

Att ha hundar runt sig, så som på promenad och liknande, trivs Smiley bra med. Han följer gärna med på promenader i flock och har fått assistera under hundmötesträning! Får man besök av någon med hund, så är det bara att dela av dem med ett kompostgaller, lika så om man åker till någon annan som har djur. Bara han har en bädd är han nöjd. Vill man istället att han stannar hemma själv, är inte det heller några konstigheter så länge man inte lämnar mat framme.

Han går fint i koppel (förutsatt att du ber honom att göra det!) och är väldigt snäll vid hantering, så som kloklippning och liknande. Då står han snällt och väntar medan man lyfter en tass i taget. Och att åka bil är heller inga konstigheter, det tycker han är mysigt om han får ha något mjukt att ligga på.

Smiley är en Special Star eftersom han är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram