TARA

- Finns i jourhem i Borås!

Tara är född 2018 och är en underbar och trevlig hund med en härlig personlighet. Med sitt milda yttre är det svårt att inte falla handlöst för den här donnan. Tara är tystlåten och gör inte mycket väsen för sig mer än att skälla på någon enstaka katt som lurar i närheten. Tara funkar bra i bil och hantering, såsom att klippa klor och badning. Hon går också bra att lämna ensam hemma. 

Tara älskar långa promenader i ett lagom tempo som avslutas med vila i bädden. Hon har ett stort hjärta fullt med kärlek och delar sin lojalitet till sina nära. Hon är rolig, varm, tillgiven och lugn. En fantastisk nära vän och sällskap som förtjänar någon som uppskattar henne och ser hennes vackra inre.

Tara önskar bo på landet där hon slipper så mycket hundmöten som kan göra henne nervös. Hon trivs bäst i en lugn miljö utan barn och andra djur, eller tillsammans med annan hund av en lugnare modell. Tara fungerar bra tillsammans med de hundar hon bor med idag. 

Tara är en Special Star då hon vid hundmöten kan omrikta sin frustration mot personen som går med henne om man inte är lugn, bestämd, odramatisk eller har felaktig hantering. Hon fungerar utan problem i sitt jourhem idag (alltså inkl. hundmöten), och vi kommer givetvis att informera och hjälpa blivande hem om vilken vägledning hon behöver för ett balanserat liv.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram