FLAMMA

- Finns i jourhem i Strömstad

Denna lilla dam heter Flamma, är 5 år gammal och är en lekfull, sprallig och busig tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill.

Hon älskar att vara ute och röra på sig, både på långpromenader och bus i trädgården – pinnar och bollar är båda superkul att leka med. Ibland får hon såna riktigt härliga bus-spratt och man kan inte annat än skratta åt henne!
Flamma älskar verkligen värme så när solen tittar fram skiner hon upp och ligger mer än gärna och sover ute i solen eller framför kaminen.

Hon är en aktiv tjej som mår som bäst av både fysisk motion och mental stimulans dagligen. Hon är en myspropp som älskar kel och kommer gärna tätt intill för lite massage och kli mellan ögonen.

Flamma är framåt och oblyg och söker en naturligt bestämd och lugn person/familj som inte drar sig för att ha regler, sätta tydliga gränser och värdesätter struktur. Hon bor för nuvarande tillsammans med hundvan katt och lättsamma och väluppfostrade hundar. Eftersom Flamma trivs bäst i en lugnare tillvaro så vill hon bo i ett hem utan barn och på landet eller i ett lugnare område. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram