FLAMMA

- Finns i jourhem i Strömstad

Flamma är en helt underbar tjej som är ca 4 år gammal. Denna lilla donna är aktiv, rumsren, snäll och en riktig kelgris! Hon uppskattar kli mellan ögonen och gärna lite massage.
Hon älskar att vara ute 
och röra på sig, både att gå på långpromenader och att busa runt i trädgården! Leksaker och pinnar tycker hon är superroligt att få springa runt och leka med, och snabb är hon dessutom! Ibland får hon sådana härliga bus-spratt och man kan inte annat än att skratta åt henne!

Flamma älskar verkligen värme och ligger mer än gärna och sover ute i solen, där solen tittar in genom fönstret eller framför kaminen! 
Hon är lekfull, busig, kärleksfull, sprallig och är en framåt och oblyg tjej som vet vad hon vill. Likt de flesta hundar når hon sin fulla potential där man inte drar sig för att ha regler och sätta gränser och söker därför en människa/familj som värdesätter struktur och utan problem ger tydliga direktiv. 

Hon fungerar tillsammans med hundvan katt och snälla och väluppfostrade hundar. Hon trivs bäst i en lugnare tillvaro och vill därför bo i ett hem utan barn och gärna i ett lugnare område eller utanför stan. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram