IMAYA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Här har vi iögonfallande Imaya!
Imaya är en lugn, snäll och lagom aktiv tjej på 4 år som söker sin alldeles egna föralltid-familj. Hon är mild, självständig, positiv, nyfiken och lätt att ha att göra med. Imaya tycker om att gå på promenad, umgås med andra hundar och leka och springa av sig i trädgården ibland. Minst lika mycket tycker hon om att ta det lugnt och har inget emot någon vilodag, hon är en medelenergisk hund och därför anpassningsbar. Inomhus kommer hon lätt till ro och lägger sig i sin bädd, där önskar hon att få ligga i lugn och ro. Hon uppskattar ens närvaro och har inget vidare behov av att få fysisk tillgivenhet och därför är det viktigt att man accepterar detta.

I dagsläget bor hon med andra stabila hundar vilket funkar ypperligt, det fortsätter hon gärna med i nya hemmet också men är inget krav. Dessutom funkar hon även bra med katt. Imaya vill leva med någon lagom aktiv person i ett stillsammare hushåll utan barn, som värdesätter struktur och skoj i jämna portioner. Hon bor helst utanför stan i lugnare miljö, men är inga problem att ha med till stan för träning så länge hon får lite vägledning då hon fortfarande vänjer sig i sådana omgivningar. Imaya använder gärna nosen och skulle säkert tycka det var roligt med någon aktivitet för det, utöver de strukturerade promenaderna som ingår i vardagen.

Imaya är en trygg, harmonisk tjej som är artig och vänlig mot alla hon möter, hon blir gärna lite klappad emellanåt men har inget stort närhetsbehov vilket man behöver respektera. Hon har en väldigt behaglig utstrålning att vara kring, har lätt för att vara passiv, går superfint i koppel, möter andra hundar utan bekymmer, kan vara ensam hemma och är snäll vid hantering.
Andra beskrivande ord för Imaya är respektfull, alert, intelligent, lagom lekfull, okomplicerad och rolig – en riktig pärla till hund att få dela sitt liv med helt enkelt!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram