IMAYA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Imaya är en timid, artig, alert och snäll blandistjej på ca 4,5 år som tycker om att promenera, umgås med sin flock och leka och springa av sig när andan faller på. Hon använder gärna nosen och skulle säkert tycka det var roligt med någon spårningsaktivitet utöver de vardagliga promenaderna.
Inomhus vilar hon gärna i sin bädd, där önskar hon att få ligga i lugn och ro.

Imaya är blyg och reserverad till en början med nya människor och behöver tid och tålamod på sig för att värma upp och känna sig bekväm, då bjuder hon gärna på sig själv med både mys och skoj. Hon känner sig trygg med en självsäker, lättsam vägledare som respekterar att Imaya inte vill stå i centrumets mitt med för mycket uppmärksamhet och ståhej, därav vill hon också bo i ett stillsammare hushåll utan barn.
Imaya är en mild, rolig, självständig, positiv, nyfiken individ som är lätt att ha att göra med, går fint i koppel, passerar andra hundar utan bekymmer och kan lämnas ensam vid behov samt är snäll vid kloklippning och liknande hantering.
Hon funkar bra med andra hundar och bor fortsatt gärna i en stabil flock med en eller flera andra hundar, och hon funkar dessutom bra med katt.

Imaya vill leva med dig som är lättsam, ordningsam och lagom aktiv. Någon som vill lära känna henne på djupet och låta tiden med rätt upplägg göra sitt för att Imaya ska blomma ut och få en fantastisk relation med henne. Hon önskar leva med dig som bor utanför stan i lugnare miljö med inhägnad tomt att kunna busa och strosa på.
Imaya är harmonisk, vänlig, något blygsam till en början men med tiden blir hon gärna lite klappad emellanåt även om hon inte har ett stort närhetsbehov, vilket man behöver respektera.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram