IMAYA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Imaya är en timid, snäll, alert och artig blandras (raser okänt) född 2017 som tycker om att promenera, umgås med sin flock och leka och springa av sig när andan faller på. Hon använder gärna nosen och skulle säkert tycka det var roligt med någon spårningsaktivitet utöver de vardagliga promenaderna.
Inomhus har hon lätt för att ta det lugnt och vilar gärna i sin bädd, gärna med de andra hundarna.
Imaya är blyg till en början med nya människor och behöver tid på sig för att känna sig bekväm, sen bjuder hon gärna mer på sig själv och delar tillgivenhet och visar sin lekfullhet. Hon känner sig trygg med en självsäker, lättsam vägledare som respekterar att Imaya inte vill stå i centrumets mitt med för mycket uppmärksamhet och ståhej, därav vill hon också bo i ett stillsammare hushåll utan barn.
Imaya är en respektfull, följsam, humoristisk, självständig, positiv, nyfiken individ som är lätt att ha att göra med, går fint i koppel, passerar andra hundar utan bekymmer och kan lämnas ensam vid behov. Hon är även snäll vid kloklippning och liknande hantering.
Hon funkar bra med andra hundar och vill fortsätta bo med en eller flera andra hundar, och hon funkar dessutom bra med katt.

Imaya vill leva med någon som är lättsam, ordningsam och lagom aktiv. Någon som vill lära känna henne på djupet och låta tiden med rätt upplägg göra sitt för att Imaya ska blomma ut och därmed få en fantastisk relation med henne. Eftersom stan stressar henne önskar hon leva med dig/er som bor på landet med inhägnad tomt att kunna busa och strosa på med sina fyrbenta vänner.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram