GERDA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Gerda är en ca 5 år gammal blandras med vacker teckning och kontaktsökande blick. Gerda har en bubblande personlighet och gillar fart och fläkt, men tackar gärna ja till en fluffig bädd att ta det lugnt i. Hon är en positiv och avslappnad tjej med skinn på nosen.

Gerda gillar att mysa, helst nära inpå. Så kan man bli liggandes länge en regnig dag. Hon tycker också om att promenera i olika slags miljöer och är lättlärd och nyfiken samt öppen varierande aktiviteter. En perfekt kombo, eller hur! Gerda skulle heller inte säga nej till något gott att mumsa på och hon åker gärna bil.

Gerda fungerar bra att lämna ensam hemma. Hon är en tystlåten hund men kan varna med ett skall om man får oväntat besök. När gästerna väl är inne dock är hon sitt vanliga, glada och välkomnade jag igen. Hon älskar andra människor och är helt fantastisk med barn! Där barnen är, där hittar man Gerda. Makalösa hund!

Gerda är en rolig kompis i ur och skur som man aldrig har tråkigt med. En tuff brud i lyxförpackning att vara stolt över och en vän som aldrig lämnar ens sida.

Gerda är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: