ELENA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Elena är en självständig, aktiv, sansad och timid blandras (raser okänt) på ca 5 år som är snäll, mild och artig mot människor.
Till en början är hon blyg men hennes nyfikenhet gör henne snart bekväm så då delar hon gärna tillgivenhet och man får se en sprallig, rolig tjej som tycker om att springa, busa och leka. Elena funkar bra med andra hundar; är duktig på hundspråk, visar måttligt intresse för dem och kan vara gränssättande men även lekfull och social när andan faller på. Hon lever i dagsläget i flock och fortsätter gärna bo med en eller flera stabila hundar i sitt nya hem.

Hon kan bo både på landet eller lite mer centralt, men vill bo utan barn och katt då hon kan vara lättskrämd och har jaktanlag.
Elena är smart och smidig, älskar att vara ute på långpromenader/cykel- och joggingturer, går fint i koppel och är en följsam kompanjon att ha vid sin sida.
Hon är alert, inkännande, kärvänlig, tystlåten, har lätt för att ta det lugnt och är snäll vid hantering. Hon kan vara ensam hemma på begränsad yta men föredrar så lite ensamtid som möjligt.
Elena önskar leva med en aktiv, odramatisk, trygg person som söker en fyrbent familjemedlem att varva utflykter och hemmamys med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram