ELENA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Elena är en timid och nyfiken tjej som är undergiven och inställsam mot människor. Hon är väldigt artig och respektfull och tycker om att mysa. Till en början är hon avvaktande och håller en låg profil men så snart hon känner sig mer bekväm ser man en sprallig, söt tjej som tycker om att springa, busa och leka. Elena funkar kanon med andra hundar och är en fena på att sätta gränser för de som behöver. Hon uppskattar inte framfusighet och gör budskapet klart på momangen, så himla snyggt och rent! 

Elena är alert och kan vara lättskrämd samt intresserad av vilt så som fåglar och kaniner, därför är det viktigt att man har koll på eventuella flyktvägar såsom dörrar, fönster, staket, billucka etc. 

På promenad går hon fint i koppel och följer bra, behöver vägledning för att hålla intensiteten i schack när hon uppmärksammar vilt. Hon är tystlåten, positiv, kärvänlig, mild och har lätt för att ta det lugnt.

Elena känns som den där hunden man under en längre tid bygger ett riktigt starkt band med på ett djupare plan, det är ett privilegium att få tillbringa tid med henne och få uppleva en väldigt hundig sida av hund. Dessutom är hon enastående vacker att titta på också, MAGNIFIK, minst sagt!

Elena önskar leva med en lättsam, lugn, lagom aktiv person att utforska livet tillsammans med och hon bor helst med någon annan hund men utan barn.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram