LOTTA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Lotta är 4 år gammal. Hon ääälskar kel och att hänga med ut på äventyr, helst i skog och mark. Hon åker gärna bil och hon känner sig som mest trygg när hon har en fyrbent flock omkring sig. Lotta är mild och är lättskrämd så hon vill att man är odramatisk och trygg i sig själv och visar vägen men heller inte har någon förväntning över att hon ska älska allt och alla direkt. Det gör henne så himla artig och enkel att ha och göra med! Med hundar är hon mer van så där har hon inga problem att sätta en gräns vid behov eller bjuda upp för lek. 

Även om Lotta är en blyg och reserverad tjej i grunden så tycker hon det är spännande med utmaningar och hon blir alldeles busig och bubblig när hon har fått göra något som är lite läskigt. Så himla söt och rolig! Ju mer hon får hänga med på desto positivare blir hon, samtidigt som hon absolut inte har några som helst problem att slappna av inomhus och slappa en hel dag om det skulle vara tråkig väder tillexempel. Hon är också väldigt tystlåten och tar inte mycket plats. 

Så om du letar efter en kärvänlig, inkännande, unik, söt och enkel individ så kanske Lotta är något för dig? Helst ska du bo på landet eller i ett lugnare område, utan barn och mer än gärna flera balanserade hundar. Lotta är ett fint tillskott till familjen!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram