LOTTA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Lotta är en medelstor, ca 4 år gammal blandras. Hon är mild, snäll, artig och en riktigt kelsjuk tjej med den hon har lärt känna. Lotta är blyg och reserverad gentemot nya individer så hon behöver lite tid och utrymme för att bli helt bekväm. Är man bara lugn och odramatisk så tinar hon snart upp och vill gärna vara där man är och bli kliad på magen. Hon är en lyhörd och känslig hund så inte mycket krävs för att ha en finstilt och djup kommunikation.

Lotta har väldigt lätt för att ta det lugnt inomhus som utomhus och hon har inga problem att vara ensam hemma och går fantastiskt i koppel. Hon är tystlåten och märks knappt av i vardagen, enkel och okomplicerad som hon är.

Lotta trivs allra bäst där det är lugn och ro. Hon är inte så van vid trafik och stadsmiljö så därför ser vi gärna att hon får bo på landet eller i ett lugnare bostadsområde utan barn. Hon är van att bo i en hundflock och blommar ut fortare bland sina kamrater, så vi ser gärna att hon får fortsätta leva med andra balanserade fyrbentingar.

Gå inte miste om denna fina, goa, matglada, lekfulla kelgrisen som finns där på insidan!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram