ENIA

- Finns i jourhem i Luleå!

Här har vi podencon och partypinglan Enia!
Hon är söt som socker (vilket passar med sitt sockervaddsliknande utseende) och är sprallig, lekfull och oerhört underhållande!

Hon är född 2019 och tar antingen världen med storm, eller som en blyg och lite försiktig dam -beroende på vad situationen erbjuder! Är det hundar med i bilden, är hon väldigt bekväm och är övertygad om att HON är hunden alla vill bli bästis med eftersom att hon är ledaren i det coola kompisgänget! Hon tycker om att styra och ställa, ända tills vi tvåbenta påminner henne om att komma ner på jorden med tassarna, då kan hon visa sig så väldigt undergiven och försiktigt, som om hon aaaldrig tänkt tanken att vakta sin plats i soffan om någon skulle få för sig att komma nära den 🙄😂

Där emellan är hon otroligt påhittig och älskar att leka, både med hundar och med människor, förutsatt att man fått lära känna henne. När man gjort det, bjuder hon gärna upp till dans (och hade hon fått vara på borden hade det varit där hon hade ställt sig -alternativt klackarna/klorna i taket 😂) Hon skulle aldrig säga nej till något äventyr men har en bra offknapp inomhus. I dagsläget bor hon med både hundar och katter vilket hon uppskattar, och kommer vilja göra framöver också. I alla fall när det kommer till hundar! Katterna är hon ganska obrydd om, så om de finns i hushållet eller inte spelar inte så stor roll.

Enia går som en klocka i koppel, oavsett om man går med henne själv eller i grupp. Hon kan vara lite skvätträdd (något vi inte gör någon big deal av, då det försvinner så fort man själv inte reagerar på det), och föredrar en lugnare mer lantlig miljö framför stadslivet. Hon larmar gärna när hon är ute och berättar om någon kommer eller har vägarna förbi men är tyst inomhus. Hon är snäll vid hantering (borstning, bad och kloklippning är inget problem) och hänger gärna med på en tur med bilen. Hon är en aktiv hund men kan som sagt också ta det lugnt!

Enia är redo för nya äventyr, är hon din kommande kompanjon eller en saknad pusselbit i ditt liv, eller i ditt hem? Ta kontakt med oss och berätta om dig själv, vad du kan erbjuda Enia och vad du har för förväntningar på din nya familjemedlem!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram