BABU

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Bedårande Babu! 

Här har vi Babu som är född 2018, en american bully kille i kompakt format med stor personlighet och härlig framåtanda. Han är tillgiven, charmig, lyhörd och funkar bra med andra hundar under uppstyrda förhållanden. Babu knatar på fint i koppel och möter omvärlden bekymmersfritt med den som leder och har ett strukturerat upplägg, men med tanke på hans fysik så vill han hålla sig till att gå lagom rundor i ett lugnare tempo. Lagom är bäst i alla lägen för Babus välbefinnande, för mycket av något så slår han över i stress. Han är känslig och behöver någon som erbjuder trygghet genom att ha regler, gränser och begränsningar för att han inte ska bli uppjagad och ängslig.

Babu är både rolig och mysig att ha att göra med, gillar att umgås med familjen, följer gärna med på utflykter, är lätt att ha med sig i olika miljöer, gillar att bli badad och att åka bil. Han är även genomsnäll och lojal mot sin människa, duktig på passivitet, blir gärna ompysslad, väldigt matglad och så himla rolig när han får sina busryck.

Babu önskar bo i ett lugnare hushåll utan barn och katt men gärna med en eller flera stabila hundar där han kan bli en del av familjen utan att stå i centrumets mitt. Han är kärvänlig och social med de han lever med men kan vara reserverad vid första mötet av nya människor som kommer på besök.
Babu må ha en till synes tuff utsida men hans insida är något helt annat!
Om du är en trygg, konsekvent och lättsam person och tror att ni är de rätta livskamraterna för varandra så skicka gärna en intresseanmälan.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram