SEBASTIAN

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Håll i hatten för här kommer Sebastian! Han är en ung, sprallig terriermix född 02/2022 med extra allt!

Sebbe är en oerhört glad skit med en beundransvärd positiv inställning till livet. Det är inte mycket han räds av och han är mer av en ”testa först och se sen” typ av kille, eller snarare ”gör först och tänk sen”. Han bidrar till många skratt och det krävs en ansträngning att inte bli smittad av hans sprudlande energi och livsglädje.

Sebastian är en aktiv hund med mycket energi och skulle göra sig perfekt som en vandringskamrat i naturen. Han kör hårt tills någon säger stopp, hoppar orädd över stock och sten och slänger sig rakt ut i sjön som om han aldrig gjort något annat. Sebbe vill vara där det händer grejer men är samtidigt lojal sin familj och så duktig när han springer lös som en galen kalv i skogen! Han social med alla levande varelser och har inställningen att alla är vänner!

Även om Sebastian är en frisk fläkt som behöver röra på sig fysiskt så behöver han balansera ut med mycket passivitet, vila och struktur. Han behöver stimuleras och återhämta sig mentalt genom att vila på sin bädd hemma, vänta på sin tur, gå fint i koppel, inte engagera sig i allt spännande, vara lugn och artig, m.m. Därför skulle han göra sig som bäst i en familj som uppskattar mycket aktivitet men samtidigt har ett lugn och ordning och reda hemma, utan barn. Någon som tycker det är kul att hitta på saker med sin hund, lära sig mer och utvecklas tillsammans men också har nära till skratt och humor och inte tar för allvarlig på saker och ting. Sebastian vill hänga med så att bli lämnad ensam är inte hans favorit och han kan då bli verbal. Det är inga problem i dagsläget men han är därför olämplig att ha i lägenhet med känsliga grannar.

Sebastian är en oerhört snäll kompis. Han är lagom kelig och vill inget annat än att spendera tid tillsammans och leva livet. Sebbe tar en på äventyr man annars kanske inte hade tagit sig an och han är en liten hund med en stor skopa inspiration och humor!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram