MOESHA

- Finns i jourhem i Limmared!

Moesha är en ca 6 år gammal rottweilermix och en underbar vän och kompanjon. Hon är en lojal, trevlig, lydig, lyhörd, rolig och orädd hund. Hon älskar att hitta på exakt vad som helst om det så är shopping på stan, busa i snön, simma, lära sig något nytt eller bara vara tillsammans. Hon är smart och hon räds inte en utmaning men samtidigt så har hon väldigt lätt för att koppla av hemma igen och har inga problem att vara ensam hemma vid behov.

Moesha är en snäll och social hund men besitter rottweilerns beskyddande egenskaper så för att hålla henne i balans och främja hennes personlighet och inte rasen så behöver hon bo med någon som är bestämd, tydlig och sätter gränser för henne så att hon kan känna sig trygg med att överlåta den rollen till sin ägare. Hon bor tillsammans med en flock hundar idag utan problem men det kräver en viss expertis för att det ska gå smidigt och säkert då hon inte låter sig hunsas runt hur som helst och det bor en liten diva i henne.

Moesha är en otroligt fin, intressant och spännande hund så för den som inte räds en liten utmaning kommer hon verkligen förgylla ens vardag hos. Det bara går inte att inte charmas och imponeras av henne!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram