CORDELIA

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Cordelia är en 3 år gammal vacker schäfermix. Hon är mild, snäll, känslig och samarbetsvillig. Hon är så lätt att tycka om och har en väldigt lugn och behaglig utstrålning. Cordelia är lagom lekfull och tillgiven utan att bli påträngande på något vis och hon kan utan problem ta ett nej. Hon är gärna sin människa till lags och är artig och respektfull.

Inomhus är Cordelia tystlåten, lugn och väldigt oproblematisk. Hon kan vara ensam hemma utan problem och man märker knappt av henne när hon ligger på rygg och snusar i sin bädd. Hon är bra med folk och andra hundar men är reserverad och något misstänksam till en början vilket innebär att hon vill bekanta sig i lugn och ro på avstånd innan hon slappnar av och visar sitt rätta jag. Det tar inte några långa stunder om man respekterar henne och sen blir man blixt förälskad i de gula ögonen och den gudomligt mjuka pälsen!

Cordelia är en överlag enkel hund att ha att göra med i vardagen däremot blir hon stressad på promenader i koppel och i möten, vilket gör det mest lämpligt för henne att bo på landet där man inte behöver promenera så mycket och har tillgång till en större yta eller trädgård för henne att hänga i. Hon är gärna aktiv men är fortfarande medelenergisk och väldigt anpassningsbar.

Cordelia är en magiskt fin individ och hon önskar att få bo utan små barn men kan absolut bo tillsammans med en eller flera balanserade fyrbenta. Det är dock inget måste.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram