CLAPTON

- Finns i jourhem i Malmö!

Clapton är en 4-årig härlig, vänlig blandras med god aptit för livet och dess äventyr.
Han är pigg, glad och lojal och tackar aldrig nej till en inbjudan när något är på gång. Han tycker om att gå på långa promenader, springa och leka av sig, samt spåra är han duktig på. En annan favorit är att ligga och gnaga på ett tuggben.

För att hålla en god balans och inte bli överstimulerad behöver Clapton en lugn och bestämd person som erbjuder en organiserad miljö där träning av passivitet också är ett naturligt inslag i vardagen.
Clapton, eller Clappe som han också kallas för, är en arbetsvillig kamrat att ha med sig i många lägen, även om han inte har något emot att vara ensam hemma heller. Han är snäll vid hantering och passerar andra hundar utan problem.

Clappe behöver att man från start ger tydlig vägledning på promenaden för att inte bli allt för intensiv och få bråttom. Han kan umgås med andra lugna och stabila hundar men är inte förtjust i katt.
Clappe är nyfiken i en strut, kelig och kärleksfull med förmågan att sätta guldkant på ens vardag. Han passar bäst i ett hushåll utan barn där han kan bli prioriterad högst med motion, struktur och kärlek.

Vi söker någon som vill utforska skog och mark med sin hund, erbjuder regler och tydlighet och har förståelse för att passivitet och återhämtning är minst lika viktigt som att hålla igång.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram