CLAPTON

- Finns i jourhem i Malmö!

Clapton är född 2017 och är en snäll och charmig blandras med god aptit på livet.
Han är pigg, positiv, lyhörd, lojal, gillar att gå långa promenader, springa och att spåra. En annan favorit är att bädda riktigt ordentligt i bädden bland sina filtar, sola och att ligga och gnaga på ett tuggben.
För att hålla en god balans och inte bli överstimulerad behöver Clapton en lugn och bestämd person som erbjuder en organiserad tillvaro där passivitet är ett naturligt inslag i vardagen.
Clapton, eller Clappe som han också kallas för, är en arbetsvillig kompanjon att ha med sig i många lägen, även om han inte har något emot att vara ensam hemma heller. Han är snäll vid hantering och går förbi andra hundar utan problem.
På promenaden vill Clappe ha tydlighet för att inte bli för intensiv och få bråttom. Han kan umgås med andra lugna och stabila hundar men är inte förtjust i katt.
Clappe är nyfiken i en strut, inkännande, tillgiven och kärleksfull med förmågan att sätta guldkant på vardagen men sin bubbliga energi och humor. Han passar bäst i ett lugnt hushåll utan barn där han kan bli prioriterad med motion, struktur och kärlek.
Vi söker dig/er som vill ha en underbar kompanjon vid sin sida, som erbjuder ett aktivt hundliv med ordning och reda balanserat av lättsamhet och skoj.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram