VIDAR

- Finns i jourhem i Limmared!

Go’killen Vidar är en charmig, glad och lättsam kille på ca 10 månader. Denna kille ser inte mycket ut för världen men, oj, vilket hjärta han har!

Han älskar livet och allt vad det har att erbjuda. Det går inte en sekund utan att denna grabb njuter av sin tid som han mer än gärna fyller med lek, mat och äventyr. Han älskar att vara ute oavsett väder då han är tålig och odramatisk. Efter en dags bestyr så uppskattar han att få sova gott på en bädd ihop med sin favoritleksak eller en hundkompis. Han tycker mycket om sällskapet av andra hundar och allra helst de som är lika stora eller större än honom själv, eftersom han är något klumpig och med sina ca 35 kg, kan uppfattas som något burdus.

Vidar är stor men genomsnäll, enkel och mycket kommunikativ och lyhörd. Han är lagom aktiv eftersom att han har lika lätt för att stoja omkring som en galenpanna, som att varva ner och sova djupt. Han har en tydlig ”on/off” knapp!

Vidar är duktig på att lyssna på subtila kommandon från sin människa, trots att han fortfarande bara är en valp. Och med det sagt så är det viktigt att han tillgång till någon tuggleksak och att man dessutom är noggrann med att sätta tydliga regler för vad man inte får bita på och vara orubbligt bestämd och konsekvent med dem, eftersom han annars gärna letar upp och tuggar på olämpliga saker i hemmet. Vidar har inte visat några tecken på anspråksfullhet och släpper saker direkt om man säger till honom.

Vidar är lugn och trevlig vid all typ av hantering så som kloklipp, borstning och tandvård. Han går bra ihop med andra hundar och är duktig på att åka bil. Vidar vill helst bo på landet med en trygg och lugn person eller familj där man inte har problem med att vara konsekvent och bestämd trots att Vidar gärna använder sina sötaste valpögon!
Han mår allra bäst när man följer upp sina regler och gränser och därmed låter Vidar veta vad som gäller.
Då förblir han denna otroligt avslappnade och roliga kille som inte bekymrar sig för omständigheter som inte rör honom. Denna grabb kommer att förgylla en familjs eller persons dagar med sin varma, lekfulla, behagliga utstrålning.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram