ELOISE

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Eloise är en Special Challenge för att hon bara skulle passa för en begränsad typ av människa/-or och för att hon kräver stabilt underhåll i form av tydliga och eventuellt obrytbara regler och gränser samt anpassade strukturella åtgärder i vissa sammanhang. Utöver detta är Eloise en superglad, lyhörd och tillgiven jakthundsmix på strax över 3 år. Hon är en kärleksfull, lydig och aktiv tjej som tycker om långa promenader eller springturer och att leka med sina kompisar. Eloise är trevlig, gosig och har en till synes mjuk framtoning, men har egentligen mycket skinn på nosen och har inte några problem med att stå upp för sig själv. Hon är lekfull, smart, lyhörd och har humor!
Hon går bra ihop med trygga och självsäkra hundar och tycker om deras sällskap. Hon uppskattar när hundarna har integritet.

Eloise är en snackig, kul och alert tjej och vill hemskt gärna hänga med en på alla möjliga äventyr, så länge hon får röra på sig.
Eloise älskar verkligen sällskap och umgänge med sina egna människor, men behöver gränser och regler för att lära känna nya, då hon är något misstänksam till en början. Då behöver hon att hennes människa är säker på sin sak och styr upp umgänget utan att vackla. Hon vill gärna ha en egen plats i boendet där hon får vara ifred när hon behöver.

Eloise mår bäst av en strukturerad vardag som varvas med fysiska, disciplinerade aktiviteter utomhus eftersom hon behöver utmanas och lugna stunder inomhus. Hon trivs bra i skog och mark och skulle således vilja bo på landet med en lugn och tålmodig familj eller människa som inte har katt eller andra smådjur. Eloise vill gärna slippa barn under 12 år. Hon är duktig på att åka bil och finner sig i det mesta av hantering, så som kloklippning och tandskötsel. Eloise älskar fysisk kontakt, uppmärksamhet och kelar gärna lagom mycket.

Hon söker dig som är självsäker, trygg och aktiv och vill ha en positiv och rolig kompanjon för livet.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram