ELOISE

- Finns i jourhem i Västervik!

Eloise är en glad och tillgiven podencomix på strax över 2 år. Hon är en kärleksfull, glad och aktiv tjej som tycker om långa promenader eller springturer och att leka med sina kompisar.
Eloise är trevlig, gosig och har en lagom mjuk framtoning samtidigt som hon inte har några problem med att stå upp för sig själv. Hon är lekfull, smart, lyhörd och har humor!

Hon går bra ihop med andra hundar och tycker om deras sällskap. Hon uppskattar när hundar är bra på att sätta gränser samt är trygga i sig själva. Hon är en snackig, kul och alert tjej och vill hemskt gärna hänga med en på alla möjliga äventyr.

Eloise älskar verkligen sällskap och umgänge från sina egna människor, men kan behöva tid och utrymme för att lära känna nya, då hon är något misstänksam till en början. Då behöver hon att hennes människa är säker på sin sak och styr upp umgänget med regler och gränser. Hon vill gärna ha en egen plats där hon får vara ifred när hon behöver.

Eloise mår bäst av en strukturerad vardag som varvas med fysiska aktiviteter utomhus och lugna stunder inomhus.
Hon trivs bra i skog och mark och skulle således vilja bo på landet med en lugn och tålmodig familj eller människa som inte har katt. Eloise vill gärna slippa barn under 12 år. Hon går bra att lämna ensam hemma och är duktig på att åka bil. Hon söker dig som är självsäker, trygg och aktiv och vill ha en positiv och rolig kompanjon för livet.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram