LOKE

- Finns i jourhem i Strömstad!

Loke är en levnadsglad och sprallig kille född 2015. Han är en humoristisk och rolig prick som är pigg, alert och har mycket energi. Loke uppskattar dagliga långpromenader och vill gärna också stimuleras mentalt för att må som bäst. Han är otroligt söt och inte att förglömma är ju hans stora söta öron som gör att han emellanåt liknar en fladdermus! 

Det går inte en dag tillsammans med honom utan att man skrattar och blir förundrad över hans busighet och roliga påhitt. Han älskar att leka ute i trädgården och gärna få en boll eller pinne kastad. Eftersom Loke är en kille som har lätt till exaltation är det därför viktigt att man vet när det är dags att avbryta och istället tillämpa avslappning.
Till Loke önskar vi en person/familj som lägger samma fokus på att vara aktiv som att varva ner och praktisera passivitet. 

Loke uppskattar mysstunder och speciellt att bli kliad mellan ögonen eller under hakan, då njuter han extra mycket. Han saknar en baktass men det påverkar honom inte det minsta i vardagen. Han är riktigt kvick och hoppar med lätthet upp och fångar bollar i luften. Loke bor idag tillsammans med hundvan katt och det fungerar bra men vill gärna bo utan andra hundar och barn. 

Eftersom han trivs bäst i en lugnare tillvaro och vill slippa att få så många hundmöten (då det stressar honom) så önskar han att få bo i ett barn-och hundfritt hem på landet med en lugn, tålmodig och naturligt bestämd människa som inte drar sig för att sätta tydliga gränser, regler och som värdesätter struktur. Loke är verkligen en vän för livet!

Loke är en Special Star eftersom han saknar en tass, men det är inte något som påverkar honom alls.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram