LOKE

- Finns i jourhem i Strömstad!

Detta härliga energiknippe till hund heter Loke och är ca 4 år gammal. Han är en rolig prick med en stor skopa humor som är väldigt lekfull och glad. Han älskar att busa ute i trädgården och gärna få en boll kastad.

Loke är pigg, alert, lättlärd och skulle säkerligen tycka om att syssla med exempelvis spår, trickträning eller liknande, så länge dessa aktiviteter varvas med vila och återhämtning då han annars kan bli för ivrig. Loke är väldigt glad i människor och ser de flesta som en potentiell lekkompis eller någon man kan få en klapp av. Han uppskattar mysstunder och speciellt att bli kliad mellan ögonen, då njuter han extra mycket.

Han saknar en tass men det påverkar honom inte det minsta, han är precis lika stabil och uthållig som en fyrfotad hund. Han är riktigt kvick och hoppar med lätthet upp och fångar bollar i luften. Loke bor idag tillsammans med hundvan katt och det fungerar bra men vill gärna bo utan andra hundar och barn.

Åt Loke söker vi en lugn, trygg och bestämd ägare som gillar att hitta på saker med sin hund och som inte drar sig för regler och struktur.

Loke är en Special Star eftersom han saknar en tass, men det är inte något som påverkar honom alls. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram