LOKE

- Finns i jourhem i Strömstad!

Fartfyllda och spralliga Loke är ca 5 år gammal och är ett härligt energiknippe till hund och en rolig prick med en stor skopa humor. Inte att förglömma är ju hans stora söta öron som gör att han emellanåt liknar en fladdermus!

Det går inte en dag tillsammans med honom utan att man skrattar och blir förundrad över hans busighet och roliga påhitt. Han älskar att leka ute i
trädgården och gärna få en boll eller pinne kastad. Eftersom Loke är en kille som har lätt till exaltation är det därför viktigt att man vet när det är
dags att avbryta och istället tillämpa avslappning. Till Loke önskar vi en människa/familj som lägger samma fokus på att vara aktiv som att varva ner och praktisera passivitet.

Loke är pigg och alert och skulle säkert tycka om att syssla med exempelvis spår, trickträning eller liknande, så länge dessa aktiviteter
varvas med vila och återhämtning då han annars kan bli för ivrig. Han uppskattar dagliga långpromenader och vill gärna också stimuleras mentalt för att må som bäst.
Han uppskattar mysstunder och speciellt att bli kliad mellan ögonen eller under hakan, då njuter han extra mycket. När solen tittar fram vill han gärna ligga ute och njuta av värmen.

Han saknar en baktass men det påverkar honom inte det minsta, han är precis lika stabil och uthållig som en fyrfotad hund. Han är riktigt kvick och hoppar med lätthet upp och fångar bollar i luften. Loke bor idag tillsammans med hundvan katt och det fungerar bra men vill gärna bo utan andra hundar och barn.

Eftersom han trivs bäst i en lugnare tillvaro och vill slippa att få så många hundmöten (då detta stressar honom) så önskar han att få bo i ett barn-och hundfritt hem på landet med en lugn, tålmodig och naturligt bestämd människa som inte drar sig för att sätta tydliga gränser, regler och som värdesätter struktur. Loke är verkligen en vän för livet!

Loke är en Special Star eftersom han saknar en tass, men det är inte något som påverkar honom alls.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram