SPECIAL CHALLENGE

Våra Special Challenge-hundar är individer som av olika anledningar kräver speciella förutsättningar för att fungera och må som bäst. På grund av trauma tidigare i livet eller en komplex mentalitet är dessa hundar mer komplicerade att leva med och behöver därför landa där man erbjuder ett livslångt engagemang för deras struktur och välmående. I gengäld får man en oerhört utvecklande relation att vara rädd om och stolt över, för att inte tala om att man får dela sitt liv med en unik individ som är underbar på sitt sätt, och som kan hjälpa dig att växa på alla plan! Special Challenge-hundar passar den som söker vad namnet indikerar; en speciell utmaning! Hundarnas adoptionsavgifter är redan sponsrade och därför kostar de 0 kr att adoptera.
Detta innebär förstås inte att vi lämnar ut dem till vem som helst hur som helst, utan snarare att adoptionsavgiften inte ingår i utmaningen ;). Varje hunds profil innehåller anledningen till deras Special Challenge-status och vad den innefattar. För mer detaljerad information och andra frågeställningar, kontakta oss via kontakt.milanipro@outlook.com.
Observera att vi inte kan avgöra vem som är en lämplig kandidat utan att vi har fått en gedigen beskrivning av vem man är, vilka man eventuellt lever med (inklusive andra djur), hur man bor och hur vardagen vanligtvis ser ut, så detta måste inkluderas i en intresseanmälan.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram