LUCILLE

- Finns i jourhem i Harlösa!

Lucille är en cirka 6 år gammal tjej med massor av glädje att bidra med! Hon är en aktiv individ som aldrig tackar nej till äventyr men enkel på det viset att hon anpassar sig lätt och är lugn och vilar resterande tid på dygnet. 

Lucille är en glad och positiv prick som tycker om att mysa och vara nära (helst bli kliad på magen!) men utan att hon blir klängig. Hon busar gärna och ser för roligt ut när hon kör sina varv med sin leksak i trädgården! Hon är snäll vid hantering, går fint i koppel (med struktur), är smart, lättlärd, tystlåten och gärna till lags. 

Lucille är något reserverad gentemot främlingar, men ger man henne bara den tiden och det utrymmet hon behöver så slappnar hon snabbt av och visar sitt charmiga, lättsamma jag. Det är skönt med en hund som inte kastar sig över gästerna! 

Lucille skulle må som allra bäst hos någon som är trygg med att sätta gränser, är lugn och odramatisk och har respekt för den kraftfulla rasen. Hon är inte bekväm tillsammans med andra djur och ska därför inte ha kravet att behöva vara lös tillsammans med dem. 

Lucille är en fantastisk fin hund att dela sin vardag med!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram