LUCILLE

- Finns i jourhem i Harlösa!

Lucille är en snäll och charmig tik på 5 år. Hon är en glad, öppen och positiv tjej som gärna busar emellanåt men kan också slappna av och uppskattar att mysa nära i soffan. Hon är en medelaktiv hund som uppskattar promenader och aktiviteter men kan också vara hemma och ta det lugnt under regniga dagar. Hon går fint i koppel och är snäll vid hantering såsom kloklippning, etc. 

Lucille kan lämnas ensam hos oss men behöver begränsas för att inte bli orolig för då kan hon ta något att tugga på. Man bör vara beredd på att detta sker i början oavsett, för det är svårt att förutspå hur det blir i början efter en flytt. Lucille får gärna lite tid och utrymme innan hon blir helt bekväm med nya människor och när hon får det tar det inte lång stund innan hon bjuder på sig själv och vill vara med. Det är skönt med en hund som inte kastar sig över gästerna!

Lucille trivs inte med andra hundar och kan bli orolig vid vissa hundmöten. Därför söker vi efter någon som inte har behov av att ha henne lös tillsammans med andra hundar och som har lätt för att vara lugn och bestämd så att hon kan känna sig trygg och vägledd. Hon trivs som bäst i ett lugnt hushåll utan barn eller andra djur, där man har respekt för den kraftfulla rasen och bor på landet eller i ett lugnare bostadsområde.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram