BRANDON

- Finns i jourhem i Luleå!

Brandon är en livlig (och ljuvlig) grabb med STOR aptit på livet och allt som finns att erbjuda! Han är född 2021 och är en av de coolaste killarna jag har mött. Brandon är inte bara självsäker och totalt orädd, tuff och envis, han är dessutom väldigt snäll också! Han har massor med hundvänner i olika storlekar och åldrar, han älskar människor (alltså väldigt mycket! ) och har fungerat bra med våra katter inomhus. Utomhus har han inte brytt sig så mycket om dem heller, för den delen

Hittills är det ingenting han har känts osäker i och han ser absolut allt som ett äventyr med en härlig, positiv inställning till livet! Han tycker om att åka bil, är snäll vid hantering (han har en alldeles egen stil när vi klipper klorna) och älskar att vara aktiv. Strukturerade promenader -gärna med klövjeväska så att han får arbeta lite extra, löpturer i dragsele (ensam eller med andra hundar), skidåkning, cykla eller vandra, allt vi hittar på verkar vara topp tre i hans liv! Hans näsa går i ett och han är motiverad i allt, så jag kan tänka mig att han skulle vara grym på nosework, rallylydnad och andra träningsaktiviteter också!

Mycket motor kräver också mycket träning på att vara passiv. Därför ser vi efter ett aktivt hem till Brandon som också prioriterar att ta det lugnt, och som kommer hjälpa honom att varva ner när han har myror i brallan. Denna diamant är verkligen one of a kind och därför värdesätter vi att hitta en person/ett par/familj som vill bevara hans balans och potential, med ett lugnt och bestämt ledarskap så att han fortsätter att utvecklas till den fantastiska hund han är!

Eftersom att han har lätt till iver och tidvis kan vara lite klumpig, önskar vi ett hem utan barn (ev barn i tonåren som kan ge honom tydliga regler och gränser). Han har inte lämnats helt ensam hemma då han bort tillsammans med andra hundar, men har han fått tillräckligt med motion så har det inte varit några problem. Lämnas han med för mycket energi i kroppen, han det hända att han sysselsätter sig själv och hittar på något bus.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram