PACEY

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Pacey är en pigg, käck och charmig kille som närmar sig 3 år. Han är social, uppmärksam och lätt att samarbeta med, så det går fort att lära honom nya saker. Pacey är aktiv, lekfull och sprallig men samtidigt ligger han ofta och vilar inomhus, så det är en praktisk kombo han kommer med. Han är hundvan och blir snabbt populär bland sina artfränder. Han kör lite på samma upplägg även där; han kan springa och röja runt med dem en stund men han kan lika gärna göra sin egen grej och strosa runt med fokus på dofterna i gräset. Han ser liksom till att hålla en bra balans på egen hand.

Pacey är lätt att få kontakt med och är alltid öppen för nya bekantskaper. Mycket av det som de flesta av oss tar för givet är nytt för honom, så i nya miljöer får man ha tålamod med hans känslosvall och vägleda honom stadigt och bestämt för då finner han sig snart och tycker det är spännande med äventyr. Han behöver bara vänja sig och få hjälp med det under tiden. Vi förutspår att han blir en oslagbar följeslagare i skog och mark, och även på stadsvandringar i rätt händer. Han är inte reaktiv mot andra hundar.

I regel är Pacey en tystlåten hund och skäller bara om han slår larm om något specifikt. Han är så pass lugn att man ibland får väcka honom för att han ska märka att det är dags för promenad, men så störs han inte heller av ljud eftersom han är döv.

Vi söker nu efter någon som vill vara aktiv med sin hund och samtidigt varva det med lugn och ro. Tålamod och beslutsamhet är önskvärda egenskaper. Vem vill inte dela livet med en så pass glad, rolig, härlig och kärleksfull hund som denna fina pöjk!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram