ALDO

- Finns i jourhem i Luleå!

Aldo, som många tror är ett magiskt sagoväsen som uppenbarat sig, råkar faktiskt vara en podenco campanero på ca 4 år -och är alldeles verklig!

Detta sockervadd är född 2019 och är en väldigt behaglig individ att få ha i sitt liv. Han påminner lite om en äldre herre med hans lugn och sitt sätt att lunka på, men det gömmer sig en riktig lekfarbror i honom -både när det kommer till andra hundar, eller om han hittar en leksak att härja med!

I dagsläget bor Aldo med andra hundar och uppskattar sällskapet av dem, och jag tror att han skulle fortsätta vara en livsnjutare även om han skulle bli ensamhund. Han föredrar en lugn tillvaro, utan spring och stök. Då drar han sig undan och vill inte vara med. Med sin försiktiga framtoning kan han uppfattas som blyg och lite rädd, men får han lite tid på sig utan att bli pressad, blomstrar han ut till den härliga hund vi känner.

Bor du i ett lugnare område och älskar att njuta av det enkla i livet? Då hade du kunnat vara något för Aldo. Hör av dig till oss och berätta vad du har att erbjuda denna herreman!

Aldo är en Special Star då han går på en enkel och billig medicin.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram