SASHAS shelter i Nís

Jag (Alexandra) lärde känna Sasha personligen för ett år sedan och vi klickade direkt. 🤝 Vi förstår varandras passion för att rädda och hjälpa hundar och har samma filosofi gällande deras fostran, mentala hälsa och allmänna välbefinnande. Aldrig har jag behövt vara så fåordig för att göra mig förstådd, och aldrig har jag varit så överens med någon som kan relatera till vad ett flockliv innebär av egen erfarenhet. 🙌 Vi alla är fulla av beundran för Sashas ogenomträngliga driv och omisskännliga kärlek och omtanke för de hundar som andra behandlar som gårdagens sopor och lägsta klassens avart…

Totalt 750 hundar är beroende av Sasha och hans personal för sin överlevnad. Många av Sashas hundar har fått kärleksfulla hem i Sverige och MAP är i dagsläget den förening som omplacerar flest hundar därifrån. Vi valde Sasha som samarbetspartner baserat på hans autentiska karaktär (extremt viktigt för tilliten), bottenlösa omtanke för hundarna och imponerande driv. Det han åstadkommer tillsammans med sin personal är så beundransvärt att vi saknar ord för att göra dem rättvisa. Det här är verkligen en människa man vill ställa sig bakom och arbeta jämsides! I september fyllde vårt samarbete 1 år och den djupa ömsesidiga tillit och respekt som vi har etablerat under den tiden har inneburit enastående framgångar för hundarna! 🙌

Vill du, liksom vi, stödja Sasha i hans kamp för dessa extremt utsatta hundar och möjliggöra deras resa mot ett bättre liv, så går det att bli månadsgivare till MAP. Det går också att skänka ett valfritt engångsbelopp. 

Det är jätteviktigt att uppge ”GÅVA” som meddelande för att vi ska få behålla hela summan.

SWISH: 123 620 2592

BANKGIRO: 579-7386 (beställ automatisk överföring hos din bank om du vill bli månadsgivare – och glöm ej att uppge ”GÅVA” som meddelande.

ELLER VIA PAYPAL NEDAN!
– Skriv då GÅVA som kommentar. 

 Kom ihåg: det är tack vare era gåvor som vi kan fortsätta hjälpa dessa hundar, och många, många fler! TUSEN, TUSEN TACK för hjälpen!!!! 

Sashas shelter i Nís (Serbien)

320% insamlat
 kr. 
Personlig Information

Donationstotal: 100 kr.