RUT

- Finns i jourhem i Ullared!

Rut är en bastant bullterrier-mix som nyss fyllt 2 år. Hon är en pigg och kavat tjej som vill dela livet med en aktiv person som är naturligt bestämd, trofast, har humor och ett stort hjärta. Rut tycker om att spåra och lära sig nya saker samt är positiv och självständig. Hon ligger gärna mjukt där hon kan bädda ner sig bland filtar och vill gärna “gömma” in nosen under ens arm när det vankas mysstund. Hon älskar människor, är snäll vid hantering och går bra att lämna ensam om det är på begränsad yta. 

Rut bor i dagsläget med andra stabila hundar men hon funkar bäst att bo som ensamdjur och ska därför inte bo med annan hund eller katt. Rut är reaktiv i hundmöten och därför föredrar vi att Rut får bo i en lugn miljö, så hon placeras endast hos någon som bor i hus på landet med trädgård och hushåll utan barn. Hon skulle älska att strosa och nosa runt i en trädgård i gott sällskap och med lite bus mellan varven, utöver promenader och utflykter.
Rut söker dig som vill ha en levnadsglad livsnjutare som tycker om att vara lika aktiv som att ligga och mysa på sofflocket tillsammans, och som inte räds utmaningen med hundmöten.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram