BOSTON

- Finns i jourhem i Arlöv!

Boston är en väldigt vacker amstaffmix på ca 3 år som är glad, snäll, lyhörd och medelaktiv. Han är en mjuk kille på insidan som älskar att vara sin människa till lags, och han leker, myser och motionerar gärna. Boston mår som en prins av att gå dagliga långpromenader och kunna springa av sig för att busa och sträcka ut. Han är även duktig på och gillar att trava bredvid på en cykeltur.

Efter motionsrundorna rullar han sig gärna i sin bädd för att sedan vila ruset av sig. Inomhus är han lugn och chillar eller ser gärna nyfiket på vad resten av familjen sysslar med. Boston har en stor skopa humor och bjuder på gränslös kärlek och glädje med sin otroliga charm och sitt sockersöta ansikte. Han är även väldigt respektfull, positiv, lydig, tillgiven och lojal i alla lägen.

 

Idag lever Boston med flera hundkompisar vilket funkar jättebra, men att möta hundar ute på gatan tycker han är obehagligt. Han blir reaktiv och stark och vill därför bo på landet, i lugn och ro, där han inte behöver möta andra hundar. Boston vill dela sin vardag med en trygg och lättsam person som kan se och älska honom för den han är. Någon som är konsekvent, ödmjuk, flexibel och har en aktiv livsstil som lämnar utrymme för en hunds behov. Boston är en intelligent och karismatisk kille med hjärtat på rätt ställe.

Eftersom vi vill att Boston ska få den bästa starten med sin nya familj och ge familjen de bästa förutsättningarna, inkluderar vi en helgkurs hos en hundbeteendekonsult. Vi hoppas även att det ska markera vår omtanke för denna underbara hund!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: