FADDERHUNDAR

Nedan presenteras några hundar med information om varje individ. Alla dessa hundar sitter på sheltret fortfarande. Som FADDER väljer du själv ut en hund som du vill sponsra med MINST 50 KR PER MÅNAD. När du har gjort det så skickar du ett mail till info@milanipro.org så att vi kan notera ditt fadderskap, ge dig kontoinformation och få din mailadress så att vi kan skicka ut regelbundna uppdateringar om just DIN fadderhund! Pengarna går oavkortat till Millennia Animal Project’s arbete för hundarna i Barcelona. Varenda krona alltså!

Du kan vara fadder åt så många hundar som du vill och vi kommer att släppa in nya hundar för fadderskap med jämna mellanrum. En hund kan ha flera faddrar, det är ju bara glädjande! Om en hund inte är tillgänglig längre så meddelar vi detta omgående, så att man har möjlighet att förflytta sitt fadderskap till en annan välbehövande hund, eller säga upp det. Just nu finns dessa att välja på:

1. NELSON

Nelson är en ca 10 år gammal Breton-mix som är uppfödd och uppvuxen i bur hos en manisk djursamlare. Han blev omhändertagen och förd till sheltret tillsammans med sin bror Mandela.
Nelson är inte normalt mentalt utvecklad så brorsan Mandela har fått ta extra hand om honom och är därför beskyddande över honom. Nelson är blyg och har lätt för att bli rädd för det okända pga ovana för det mesta utanför buren. Han har blivit mycket lättsammare, mer framåt, nyfiken och social sedan de fick flytta in en större bur tillsammans med andra hundar men är ännu inte adopterbar. Nelson och Mandela har haft ett otroligt otursdrabbat liv, ett liv som spenderats isolerade ifrån omvärlden. Vi hoppas nu på en ljusare framtid så småningom, när de är redo för att möta en tillvaro utanför burens galler.

2. MANDELA

Mandela är en ca 10 år gammal Breton-mix som har samma historia som Nelson. Han har alltid fått vara Nelsons beskyddare och är därför en allvarsam, misstänksam och mycket reserverad herre. Mandela är otroligt lojal och trofast. Han litar inte på människor och är rädd för det mesta pga ett liv i isolering och mörker. Trots det är han snäll och låter sig numera klappas på, men är långt ifrån adopterbar.

3. SANDRITA

Sandrita är uppkallad efter Sandra, en av shelterpersonalen som har henne som favorit. Och det är lätt att förstå, det där med att hon är en favorit. Sandrita är en speciell hund med en ovanlig personlighet. Hon är nämligen något så mäktigt som en dominant hund, och det har hittills hållit henne ifrån att hitta rätt ägare. Sandrita tar inte för sig när det kommer folk till sheltret, så som de andra hundarna gör, och därför syns hon inte. Hon hittades på gatan, vandrandes för sig själv, totalt ointresserad av andra människor. För att fånga in henne fick man visa sig värdig hennes tillit, men ingen har lyckats visa sig värdig hennes respekt. Jag har personligen utvärderat Sandrita och hon är en magnifik hund. Dominanta hundar har en speciell plats i mitt hjärta och jag känner så lätt igen dessa rariteter. Sandrita adopterades till Tyskland men kom hela vägen tillbaka till sheltret när hon blev territoriell i sitt hem. Hon hade fått fri tillgång till att vara i möblerna och ta för sig av sina ägares personliga utrymme, och den avsaknaden av regler och gränser gjorde att Sandrita gjorde det enda hon som hund kunde göra: hon tog över, och blev av med sitt hem på köpet. Hennes historia kan sållas till alla dem om välmenande människor som väljer ömkan och mjukhet framför att vara en lugn och bestämd ledare, och som hunden får betala priset för i slutändan. Eftersom Sandrita kräver en så specifik typ av ägare är hennes chanser till adoption minimala. Därför söker vi efter faddrar till henne. Det känns som en liten tröst att veta att det finns människor som tänker lite extra på henne trots allt.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram