Vilse i Sjumilaskogen!

I helgen var vi ute i skog och mark, för att utforska nya platser vi inte varit på innan. Jag är inte så tuff när det gäller att utforska, mer än att vika av från stigar -men inte gå så långt att jag inte ser stigen 😅

När det kommer till fjällvandring lägger jag mitt liv i min kompis Anjas händer, jag förutsätter att hon alltid vet vart vi är och vad vi ska, trots att vi en gång inte hade någon aning om vart vi var (eller ja, Anja trodde vi var här, jag trodde vi var där, vi båda trodde att vi var på samma ställe men det visade sig att vi var lite längre bort 😂). Så vi var väl i och omkring Abisko nationalpark.

Så stort äventyr blev det dock inte i helgen, men aningen större för att vara mig och utan min kompanjon. Istället fick min man följa med och det gick ju ganska bra det också 😂

Lämna ett svar